Naar de inhoud springen

Boekhoudprogramma Woocommerce?

Denk aan de productnamen, omschrijvingen, afbeeldingen, prijzen, attributes, beoordelingen en hyperlinks. Hierdoor verloopt het opstellen van een nieuwsbrief snel en eenvoudig. Met een druk op de knop plaats je een product in de juiste opmaak in jouw nieuwsbrief. De laatste stap om je webwinkel werkend te maken, is het toevoegen van verzend- en betaalmethoden.

  • Dit is vooral belangrijk bij versturen waar gewicht een rol speelt.
  • We raden je echter sterk aan om een webshop maken met iDeal.
  • Het is sowieso nooit af te raden om je eens te verdiepen in plugins die de WooCommerce functionaliteit nog beter kunnen maken dan dat die eigenlijk al is.
  • We leggen alle afspraken kraakhelder huge en instrueren onze collega’s.

PrestaShop werd gecreëerd om een efficiënt on-line verkoopplatform met meer dan 600 functies aan te bieden. Facturen downloaden in ZIP-bestandJe geeft de “Van” datum op tot de automatische “Tot” datum, of je past de “Tot” datum aan. Selecteer de Filter op status en je kiest of je alleen bestaande documenten wilt downloaden en of gratis bestellingen wilt overslaan. Je wilt graag PDF facturen maken en versturen op je WooCommerce webshop. Je weet alleen niet hoe je dit op de juiste manier kunt doen. In dit artikel neem ik je stap voor stap mee hoe je PDF Facturen kunt maken en automatisch kunt versturen met WordPress.

Ook Groeien Op Woocommerce?

Daarentegen zien in WordPress een aantal thema’s die compatibel zijn met WooCommerce er niet uit als een e-commerce, wat verwarrend kan zijn. PrestaShop is een e-commerce software die speciaal gemaakt is om online te verkopen. WooCommerce is een plug-in voor WordPress die de mogelijkheid biedt om van een web site een e-commerce te maken.

Wil je on-line producten verkopen met WooCommerce? Benieuwd naar de regels, software of veelgestelde vragen? Lees dan verder over een eigen webshop beginnen. WooCommerce is een webshop-plugin voor WordPress. Hiermee kun je eenvoudig producten verkopen op je web site website bouwen. Soms wil je additional informatie bieden over bepaalde productsoorten of merken. Of je wilt bijvoorbeeld beter gevonden worden op een specifieke productcategorie in je webshop.

Wél de basis van het krachtige CMS met bewezen plug-ins. Alle WordPress internet hosting is tevens compleet en komt inclusief zaken zoals e-mail en SSL. Optioneel installeren we ook kosteloos een speciale versnelde versie van WordPress in je account. Zo kun je zelfs zonder technische kennis direct aan de slag. Het is het eerste dat mensen van je zien on-line en dient als een straatnaam die mensen vertelt waar je web site te vinden is.

Heb jij echter wat grotere plannen of wil je direct goed starten? Dan kun je beter kiezen voor het Woo Premium pakket. Opzetten van een basis webshop is gratis op de internet hosting kosten na. Kies je voor online boekhoudsoftware, dan betaal je een vast bedrag per maand.

De BTW-functie is vooral belangrijk als je producten of diensten met verschillende belastingtarieven aanbiedt. Of twijfel je welk WordPress-pakket het meest geschikt is? Je ontvangt binnen enkele minuten je logingegevens. Zo kun je meteen WordPress gebruiken en WooCommerce installeren. Met online WordPress hosting werken beheer je jouw bestanden, agenda en e-mail in de cloud.

Ik weet nu dat zowel design als de techniek achter de schermen tip high in orde zijn dankzij het team van Buro Staal. Daarom gebruik ik het liefst de een mogelijkheid waarmee ik meerdere producten in één keer kan aanpassen.

Ls je een webwinkel wilt beginnen of vernieuwen, dan zal WooCommerce je waarschijnlijk bekend in de oren klinken. Mocht je nou een functie willen toevoegen maar je weet niet precies hoe je dat moet doen of met welke plugin. Aarzel dan niet, de WPsupporters zijn echte WooCommerce specialisten en wij helpen jou graag. Mocht jij je webshop willen uitbereiden met functies, dan hoop ik dat bovenstaande lijst je hiermee zal helpen.

Het is een Nederlandse betalingsprovider, die IDEAL ondersteunt en nog veel meer betaalmethodes . Omdat er in Nederland veel gebruik gemaakt wordt van IDEAL, begin ik dan ook met Mollie. Elk systeem dat met API werkt kan Web-Company koppelen met AFAS. De koppeling wordt vanaf WordPress 2 met dashboard geleverd. Bestellingen vanuit WooCommerce worden direct aangemaakt in AFAS. Inclusief de informatie om de verkooporder in AFAS te kunnen opvolgen.

Bijvoorbeeld btw-tarieven, verzendkosten, kortingscodes en veel producten kunnen moeiteloos toegevoegd worden. Daarnaast zijn er veel plugins die de plugin ondersteunen. Hierdoor worden de mogelijkheden nog uitgebreider.

Als je je WooCommerce webshop laat maken door Suite Seven, geniet je van een aantal voordelen. Allereerst zijn wij echte WooCommerce specialisten, wij kennen alle ins-en-outs van het systeem. Denk aan het implementeren van een koppeling of het bouwen van maatwerk functionaliteiten.

Voor pakketverzendingen binnen Nederland betaal je bij PostNL tot 10KG namelijk hetzelfde bedrag. Na het aanmaken van de verzendklasse kun je deze aan een of meerdere producten koppelen. Het instellen van verzendklassen kan ook per gewicht. Vooral wanneer je internationaal gaat verzenden kan dit nog wel eens een rol spelen.