Naar de inhoud springen

De 10 Belangrijkste Plugins Voor Jouw WordPress Webshop In 2021

Ben je handig met WordPress en wil je graag een eenvoudige webshop opzetten? Daarbij geldt dat Magento 2 nog een stuk meer scalable is dan Magento 1. Het is relatief eenvoudig om bijvoorbeeld het aantal shops, producten of modules te vergroten. Daardoor zijn er een paar grote verschillen tussen 1 en 2 die related zijn voor webwinkeleigenaren. De interface van de backend van een Magento 2 webshop is wat makkelijker en intuïtiever in het gebruik. Magento 2 heeft total een betere effectivity dan Magento 1. Dit komt onder andere door de full internet web page cache en omdat de code en database lichter zijn.

Zo kunnen we garanderen dat jouw WooCommerce webshop veilig, stabiel en snel blijft. Veiligheid, schaalbaarheid en continuïteit zijn 3 speerpunten van ons bedrijf.

  • Woocommerce werkt op alle apparaten, is snel en responsive.
  • Wanneer we straks van thema wisselen dan kan de indeling van de pagina verschillen.
  • Een groot voordeel van WordPress is de mogelijkheid voor oneindige schaalbaarheid.
  • De verhouding tussen formeel en informeel was perfect evenals de interne begeleiding gedurende mijn stageperiode.
  • Als je kijkt naar het aantal CMS websites dan hebben ze een marktaandeel van 61%.

We maken een professioneel design waarin je producten goed gepresenteerd worden en eenvoudig besteld kunnen worden. Het staat bekend om de breedte in keuze uit thema’s, templates, plug-ins en widgets. In de loop der jaren zijn er webshop-plugins ontwikkeld, waardoor ook een webshop starten gemakkelijk is geworden in WordPress.

Laat Jouw Onderneming Groeien Met Een Winstgevende Website

Het Monkey Vision group is erg meedenkend/adviserend gedurende de ontwikkeling van de website. Outside of improvement, they also provide us with useful tools / tips in the WordPress hosting subject of selling. Fijn team om mee samen te werken, denken mee en zijn goed bereikbaar.Very glad with the result! Great team to work with, assume alongside and are easily accessible.

Als een klant zich aanmeld by way of het zakelijke registratie formulier wordt het automatisch een wholesale gebruiker met bijbehorende gebruikersnaam en wachtwoord. Must-have voor onze webshop, maar absoluut geen must-have voor iedere webshop. De plugin van Stephen Sherrard is een van de betere Wholesale plugins. Voor ons is de Pro versie een must-have, omdat we deze ook gebruiken voor onze zakelijke klanten registraties.

WordPress Web Site

De ervaring leert dat de meeste mensen echter vrij snel wennen aan het systeem en er vervolgens prima hun weg in vinden. Ook kun je voor deze blogs by way of een plug-in eenvoudig een AMP versie maken.

Bij ‘Rapporten’ kun je de voortgang van bestellingen en de omzet van je webshop bekijken. Met een flexibele tijdtabel kun je de gegevens inzien van WordPress een jaar, maand of week of zelf een periode definiëren. Bovendien kun je het diagram filteren naar product, categorie of kortingsbon per datum.

En verzorgen het ontwerp van de store, de product pagina’s en bijbehorende winkel pagina’s. Een webshop met WooCommerce is dankzij WordPress snel, eenvoudig en bovenal zeer kostenefficiënt. WooCommerce is momenteel de meest gebruikte webwinkel software. Dit hangt ontegenzeggelijk samen met de gebruiksvriendelijkheid van de software. Afgezien van de perfecte code levert Genesis rich snippets aan de zoekmachines via Schema microdata. Ook hier zijn de zoekmachines gek op en zorgt ervoor nog beter gevonden te worden.

Bij Klik & Steen maakt jouw WordPress web site gebruik van onze eigen, supersnelle en veilige servers. Onze speciale servers maken namelijk gebruik van Varnish caching en Caching Redis waardoor jouw gebruikers nooit hoeven te wachten tot de pagina klaar is met laden. We leven in een “on demand” generatie waar niets snel genoeg is, vandaar is snelheid cruciaal om conversie te optimaliseren. Onze snelle servers maken een eind aan laadtijden en ons maatadvies voor hosting zorgt voor een website of webshop die sneller is dan zijn schaduw.

Goede ervaring met Justin en zijn bedrijf JKC Media. Bedankt Justin voor het ondersteunen/bouwen van onze website. Een fijne web site WordPress die binnen 3 weken al on-line stond. Wij bedanken JKC Media voor de prettige samenwerking.

Door jouw huisstijl effectief over te zetten in een WordPress website, zorgen wij ervoor dat je op één lijn zit met je gebruikers. Dit gecombineerd met een foutloze website die comfortabel in gebruik is, zorgt altijd voor een optimale conversie. In de meeste gevallen is het daarom verstandig om een professioneel webdesign bureau in te schakelen om de webshop te bouwen. Vervolgens vragen ze waar je winkel plaatsvind, vul hier je bedrijfsgegevens in. En selecteer vervolgens de valuta die je in je webshop wilt hanteren.

Eigen Kleding Ontwerpen En Verkopen? Maak Je Droom Werkelijkheid!

Natuurlijk kunnen we je daar ook mee helpen, bijvoorbeeld met het maken van een huisstijl of met het schrijven van je teksten. Een mooie website geleverd, goed resultaat en fijne communicatie!

Een WordPress webshop kan je in principe binnen een half uurtje al online hebben staan! Bij je zoektocht naar goede software om tegen lage kosten een webwinkel te beginnen ben je WordPress huge al tegengekomen. WordPress is een extreem populair systeem wat door het overgrote deel van de wereld voor reguliere websites wordt gebruikt . WordPress wordt vooral geroemd omdat het CMS van de web site eenvoudig te begrijpen is. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos omdat er voortdurende nieuwe plugins gemaakt worden die je vaak gratis kunt toevoegen. Heb je je webshop laten bouwen en draait alles goed?

Wanneer je een complexer thema installeert kan je de Widgets op meer plekken dan alleen de “Footer” plaatsen. Zo kan je widgets bijvoorbeeld plaatsten in de zijbalk. De mogelijkheden met de Widgets kan dus afhangen van het Thema dat je installeert. In de bonusstappen van deze handleiding leer je hoe je een ander thema installeert.

Deze zie je nu bovenaan staan in het Elementor panel. Hebben mensen eenmaal je webshop bereikt, dan moet het ze zo eenvoudig mogelijk gemaakt worden om een bestelling te doen. Bij het maken van een WordPress webshop is dit altijd ons uitgangspunt, zodat jouw conversiepercentage zo hoog mogelijk wordt. Niets is vervelender dan een webshop die langzaam laadt.

De consument kan binnen enkele stappen het gewenste product vinden en on-line afrekenen. Voor de webmaster is het systeem ook eenvoudig omdat je een handig dashboard hebt waarin je direct de huidige orders en omzet kunt terug vinden. Marketpress is nog een voorbeeld van een plugin die inmiddels is uitgegroeid tot een complete e-commerce oplossing. Wp-ecommerce is gemaakt voor de iets meer ervaren webwinkel eigenaar die hoge eisen heeft en unieke webwinkel wil maken. Hoewel je bij WordPress zelf niet op support hoeft te rekenen staat Woocommerce hier heel anders in.