Naar de inhoud springen

Een Webshop Starten

Je webwinkel is je inkomstenbron. Door met regelmaat goede back-ups te maken voorkom je veel ellende. Met BackupBuddy kun je je back-ups automatisch inplannen. Ze kunnen op je eigen serveromgeving geplaatst worden, maar ook op een externe locatie zoals Dropbox, Google Drive of Amazon S3. En ook heel handig: binnen enkele minuten zet je een back WordPress hosting-up terug als dat nodig is.

Websites

Daarbij zijn zowel gratis plugins als betaalde. Lees ook: De voor- en nadelen van een WordPress webwinkel op een rij Met alleen een WordPress site woocommerce heb je nog geen webwinkel.

Delen 0Delen 0Delen 0Delen 0ReagerenDelen Een tijdje geleden heb ik met mijn webwinkel de overstap gemaakt van kant-en-klare webwinkelsoftware naar een webshop in WordPress. Deze stap maakte ik omdat ik meer vrijheid wilde in de bouw van de webwinkel. Om een goede webshop neer te zetten en additional WordPress website functionaliteiten te bieden, heb je echter wel plugins nodig. In dit blog deel ik mijn prime 10 favoriete plugins voor een WordPress webshop.

  • Ik hoop dat je me hiermee kunt helpen.
  • Ik heb de webshop die ik maak al bijna ingericht, maar er is nog iets wat me is opgevallen en wat me niet lukt om te veranderen.
  • Als mensen in de Catalogus kijken en bij het product direct op de button ‘kopen’ klikken, dan zie je nergens een melding van de winkelwagen staan.
  • Wel als ze eerst het product ‘openen’ en dan op ‘kopen’ klikken.
  • Hoi Bas, een super uitleg!!

Webinar: 5 gouden tips voor het starten van je webshop BoekDienstenContactBen je al lid? Delen 0Delen 0Delen 0Delen 0Delen Delen 0Delen 0Delen 0Delen 0Reageren Top 10 plugins voor je WordPress webshop

Het is niet leuk om geld uit te geven aan iets dat je niet direct ziet of wat niet direct je omzet vergroot. Maar geloof me: zodra je met je handen in het haar zit omdat je website offline is, weet je dat deze plugin elke cent waard is. WordPress is een ongekend populair CMS .

De Beste WordPress Webshop Themes 2020 (premium Themes)

Je moet namelijk nog een checkout en dergelijke hebben om een webwinkel in te kunnen richten. WooCommerce maakt dit mogelijk. Met deze free of charge plugin kun je vrij eenvoudig een prachtige webwinkel maken die alle basis functionaliteiten bevat. Er zijn vele themes en plugins verkrijgbaar waarmee je je webwinkel eindeloos kunt uitbouwen en verfijnen.

Online Database Met Videohandleidingen