Naar de inhoud springen

Een Woocommerce Webshop Toevoegen Aan Je WordPress Website

In al onze webshops zorgen wij ervoor dat bezoekers veilig af kunnen rekenen d.m.v. een koppeling met een extern betaalsysteem. De facturen zijn direct gekoppeld aan jullie WordPress hosting administratiesysteem, wel zo makkelijk toch? Ook hebben we verschillende koppelingen gebouwd om de verzending en bezorging zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Wij adviseren en ondersteunen je graag bij het ontwerp, de juiste toepassing van eventuele further plug-ins en betaalmogelijkheden voor je online-shop. WooCommerce is gebouwd om naadloos te integreren met WordPress, waardoor het een logische keuze is voor duizenden on-line winkeliers.

Er zijn nogal wat mogelijkheden en wij helpen je graag goede keuzes te maken, om deze vervolgens te gaan realiseren. Onze webdesigners gaan aan de slag en maken de eerste opzet van jouw nieuwe website. Zij focussen hier op zowel de gebruiksvriendelijkheid als de aantrekkelijkheid van jouw webshop. Daarnaast helpen wij ondernemers met het bouwen van hun eigen website en webshop. Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste cursussen via onze Academy. WooCommerce is onderdeel van een grote, snel groeiende neighborhood waardoor er blijvend ontwikkelingen plaatsvinden. Het CMS is volledig uitbreidbaar naar uw wensen d.m.v. shopmodules in beheer van het moederbedrijf zelf.

Mogelijkheden Woocommerce

Prima dat jij voorstander bent van opencart, niets mis mee. Maar het is geen feitelijk beter keuze voor een webwinkel dan een andere. Dat zijn woocommerce de andere natuurlijk ook niet t.o.v. opencart. Ook maatwerk kan hier een goede oplossing bieden geheel afhankelijk van de wensen van de klant.

Onder het kopje ‘pagina’s’ zorg je ervoor dat alle pagina’s goed zijn ingesteld. Zo moet bij winkelpagina ‘winkel’ komen te staan en bijvoorbeeld bij afrekenpagina ‘afrekenen’.

WooCommerce is het systeem waarop onze webshop draait. Onze webshop is dan ook volledig afhankelijk van deze plugin. Waar een consument gemakkelijk zijn of haar losse thee kan bestellen en waar een zakelijke klant een account kan aanmaken voor zakelijke prijzen. Verder zijn er ook een aantal instruments voor de-bugging, cached information WordPress en datalogs voor je webshop, waarvan gebruik kan worden gemaakt. Hier stel je een aantal verschillende tax-rates voor jouw webshop in de je gebruikt. Je kan hier gewicht en maateenheden veranderen, maar ook instellingen voor productbeoordelingen aanpassen, het plaatsen van sterren en wie deze mogen achterlaten.

Woocommerce Webshop Maken: Wat Heb Je Nodig?

Dit kan jou als webshop eigenaar dus veel omzet schelen. Zorg er daarom altijd voor dat jouw webshop zo snel mogelijk laadt.

Lange tijd zat Magento veilig op de troon in webshopland, maar nu steekt WooCommerce Magento naar de kroon. Deze extensie van WordPress is het eerste systeem dat een webshop biedt mét een uitgebreid cms. Eindelijk een platform waarin de combinatie webshop-website goed te maken is. Onze verwachting is dat WooCommerce mede hierdoor binnen twee jaar de midsize webshopmarkt overheerst.

  • Het gaat dan bijvoorbeeld om administratiepakketten zoals Exact, om betaalproviders zoals Buckaroo en om verzendmodules zoals Paazl.
  • We bieden de meeste trainingen ook aan als on-line masterclass.
  • Ik heb er weinig tijd aan hoeven besteden, de communicatie lijnen zijn kort, er wordt snel gereageerd.
  • Daag ons dus gerust uit voor jouw volgende opdracht.
  • Op dezelfde manier zoals je dat ook oplost bij WordPress.

Hierdoor ziet jouw WordPress web site er niet alleen mooi uit, maar is deze ook specifiek ingericht om de gebruiker moeiteloos te sturen naar de gewenste conversie. Onze websites en webshops zijn niet alleen supersnel, maar worden ook ontwikkeld voor jouw specifieke doelgroep. Een gebruiker voelt zich dus altijd thuis op jouw WordPress web site en “spreekt dezelfde taal” ls het design en de content material van de website of webshop.

Verkopen Met Je Eigen Webshop

Wanneer je de plugin WooCommerce hebt geïnstalleerd, zal WooCommerce automatisch een aantal pagina’s aanmaken zoals de shoppagina en afrekenpagina. Deze pagina’s staan al goed ingesteld en daar hoef je verder niets mee te doen. Tussen Magento en WordPress ligt naast een verschil in platform ook een verschil in mogelijkheden. Zo is Magento erg diepgaand en complex-gestructureerd in de webshopfuncties. Hierdoor wordt dit krachtige CMS door grote webshops het meest gekozen. Ieder van die pagina’s kun je met goede web optimization tekst optimaliseren voor specifieke zoektermen en voorzien van een aside Paytium bestelformulier.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er klantgegevens en dergelijke op straat komen te liggen. Waardoor het foto’s bestellen wat vereenvoudigd wordt. Een product toevoegen ging makkelijk, het filmpje was erg duidelijk. Nu zit ik echter met het probleem dat alles in het Nederlands is en ik juist alles in het Engels wil hebben. Het gaat redelijk voorspoedig dankzij jouw uitleg. Ben hier al een tijd naar opzoek maar nog niets goeds gevonden.

Je installeert daarvoor de plugin van WooCommerce. Ga naar plugins via je WordPress Admin-panel , klik op Plugins en vervolgens Nieuwe plugin. Zoek naar WooCommerce en doorloop de stappen om de plugin te installeren en activeren. Hoeveel producten kun je maximaal in Woocommerce kwijt zonder problemen? Er zijn voorbeelden bekend van webshops met enkele duizenden producten die prima draaien. Want op een trage webshop zit geen enkele klant te wachten. Houd er dan wel rekening mee dat je in het Engels zoekt mocht je in het Nederlands geen passend resultaat krijgen.

Met een klik op ‘Updaten’ heb je de categorie (‘Servies’) binnen je webshop toegevoegd. De populairste WordPress webshop plugin is WooCommerce.