Naar de inhoud springen

Eigen Web Site Maken, Hulp Nodig

Daarbij blijven verhalen beter hangen en is je toekomstige klant intensiever bij jou betrokken als je regelmatig publiceert by way of een WordPress blog. WordPress is gratis WordPress te downloaden, het is open source software program, waardoor iedereen mee kan ontwikkelen.

Zo krijg jij de tools & know-how om later templates aan te passen of te maken. Je kan andere free of charge thema’s bekijken en installeren door op Nieuwe toevoegen te klikken.

Dit is dus ook van groot belang wanneer je inderdaad een bepaalde functionaliteit die veel kracht vereist, niet kan laten vallen. Het is inderdaad wel beter om het opzetten van een website aan iemand anders over te laten, maar het zal je wel wat centjes kunnen kosten. Sommige mensen kiezen er daarom voor om het zelf in elkaar te zetten, alhoewel een skilled het sneller kan doen en meer eruit zou kunnen halen. WordPress is als CMS voor de meeste bedrijven voldoende scalable.

Tip 14: Zoektermen, Zet Ze Op De Juiste Plaatsonpage Seo, Maar Ook Interne Hyperlinks Zijn Belangrijk

Kun je niet meer in het WordPress dashboard komen? Dan zal je de plugins via FTP moeten uitschakelen. Vervolgens voer je stap 1 weer uit om te kijken of het probleem is opgelost. Als dit niet het geval is doe je hetzelfde bij de volgende map enzovoorts. De cache is een korte termijn geheugen waarin bepaalde onderdelen van je web site worden opgeslagen zodat deze niet steeds opnieuw geladen hoeven te worden.

Teksten, afbeeldingen, kolommen, icoontjes en knoppen. Met de block editor maak je vlot en goed fraaie pagina layouts. Een inhoudsopgave voor je pagina’s en blogposts – Voor lange blogposts is een inhoudsopgave en goede toevoeging. Voor de inhoudsopgaven in onze blogposts plaatsen gebruiken wij de plugin Easy Table of Contents. Er zijn nog veel mensen die niet opletten of hun website er piekfijn uitziet en dat kan greatest afstotend werken.

Bovendien bieden wij internet hosting met het zicht op schaalbaarheid. Wanneer het on-line verkeer naar jouw website een groei maakt, merken je gebruikers daar helemaal niets van. We kunnen namelijk met 1 druk op de knop je hosting uitbreiden. Wil je een WordPress web site laten maken, dan is het goed om al meteen rekening te houden met het onderhoud. WordPress is een open supply CMS en dus relatief kwetsbaar voor hacks. Professioneel onderhoud van je website is dus een should.

  • Met onze API-koppelingen is dat niet meer nodig.
  • Daarom maken wij websites iedere dag een beetje sneller.
  • Veel ontwikkelaars gebruiken deze software om statische websites te maken.
  • Elke plug-in moet aside worden aangeschaft en regelmatig verlengd, waardoor je al snel voor onverwachte kosten komt te staan.
  • Je hoeft bij ons dus nooit lang op een reactie te wachten.

Dank voor de tip Jaap, daar kunnen andere gebruikers misschien weer wat mee. Hoi Theodoor, heb je soms de vorige installatie met een auto-installer zoals bv Installatron gedaan? In dan geval moet je in wp-config.php een regel verwijderen. Installatron zet daar het upload WordPress website pad neer, bij een handmatige installatie is dat niet.

Direct na het installeren wordt je dan verwezen naar een plugin met startersites of starter templates. Na het installeren en activeren van die plugin zie je direct alle templates waaruit je kunt kiezen. Na het installeren krijg je de optie om direct een pagebuilder te installeren. Ook wordt de plugin Starter Themes met 90 free of charge templates aangeraden.

Iets wat belangrijk is, is vanzelfsprekend beter dan de relaxation, hier komt het gebruikersgemak facet in terug. WordPress biedt genoeg opties om jouw website goed te optimaliseren. Iedereen die hoger wilt ranken kan prima uit de voeten met het WordPress CMS. Hoe meer goede content material je produceert, hoe beter je zal ranken. En als er iets is waarvoor WordPress gemaakt is, is het wel content material publiceren. Ook zonder dat je meteen een advertentiecampagne begint kan deze tool handig zijn. Log in met je Google account en zoek naar nieuwe termen en bekijk welke het meest voorkomen.

Gebruik anders onze keuzehulp en krijg advies op maat. Bij Antagonist heb je webhosting waarbij WordPress is voorgeïnstalleerd. Daardoor hoef je het niet zelf te installeren, nadat je een pakket hebt besteld. Wij regelen de WordPress-installatie en sturen je de inloggegevens voor het dashboard.

Klik tot slot op Activeren om het Astra thema succesvol te activeren. Wanneer je nu je web site bekijkt zal je het standaard Astra thema design zien staan. Niet heel spannend, dus tijd om een design uit te kiezen. Zodra je de betaling hebt verricht kun je al wel starten met het maken van een website WordPress hosting, maar je zal nog niet direct iets op de domeinnaam zien. Het heeft even tijd nodig voordat er een connectie is gemaakt met alle servers op de wereld en de domeinnaam zichtbaar is geworden. Wanneer je een eigen domeinnaam wilt met webhosting, dan kun je op onderstaande knop klikken.

Een tweede handige plugin voor een nieuws/content web site is de “newsletter” plugin van WordPress. Deze plugin biedt je de mogelijkheid om mensen zich aan te laten melden voor een nieuwsbrief. Tevens kun je de aanmelders opslaan in een database. Met de filters in de database kan je gesegmenteerde e-mails versturen naar klanten. Tevens kan je de database exporteren of een andere database importeren. Je wilt een website of je bent toe aan een nieuwe web site. Je hebt al eens rond gekeken, maar waar moet je nu op letten?

Locatie

Schakel de gebruikte plug-ins dan één voor één uit en controleer ondertussen of dit impact heeft op de website. Werkt de web site na het uitschakelen van een plug-in weer goed? Gebruik de plug-in dan niet meer en zoek een alternatief.