Een simpele Magento webshop laten bouwen kan al snel 15.000 euro kosten. Het programmeren en ontwerpen van een customized made webshop is een dure gelegenheid, vooral vanwege de complexe codering WordPress hosting die Magento hanteert. Maatwerk voor Magento is veel duurder dan maatwerk voor WordPress. WordPress is makkelijker in te stellen Hier is het goedkoper om een ontwerp op maat te laten maken.
Magento is een stuk ingewikkelder dan WooCommerce. Daardoor is het ontwikkelen en onderhouden van een webshop minder wordpress website duur en eenvoudiger. De veiligheid van de systemen Het is bij beide systemen noodzakelijk regelmatig te updaten.
Woocommerce Retour
Available NOW! Choose the Slider Revolution pricing option that suits YOUR budget and needs! https://t.co/mv8I24zSIN#wordpress #webdesign #webdevelopment #freelance #webshop #wow pic.twitter.com/U0xYgRsiTK
— SliderRevolution (@revslider) October 26, 2020
Doe je dat niet, dan is je webshop kwetsbaar voor veiligheidslekken. Beide systemen zijn open source. Dit betekent dat de broncode vrijelijk beschikbaar is.
https://t.co/Kt5PdpD5N3
I will build a professional wordpress website or webshop pic.twitter.com/2ww7zhTvVu— Ataur Rahman321 (@Rahman321Ataur) July 11, 2020
De onderhoudskosten zijn dus bij Magento een stuk duurder. wordpress webshop Gebruik van koppelingen, plugins en extensies
Daardoor kiezen ondernemers vaak voor Magento. Maar kies je voor WordPress, dan heb je vaak meer plugins nodig om hetzelfde te bereiken als een standaard WooCommerce website. Op gebied van internet hosting is Magento veel zwaarder dan WordPress.
WordPress is een CMS waarmee het mogelijk is eventueel een simpele webshop op te starten. Wanneer je meer producten gaat toevoegen of meer bezoekers tegelijk krijgt, is WordPress minder geschikt deze aanvragen af te handelen. De kosten van Magento en WordPress
WordPress Webshop Plugins
Zowel WordPress als Magento lenen zich er goed voor om een koppeling te maken met bijvoorbeeld boekhoudsoftware en betaalsystemen. WordPress en Magento bieden daar ieder koppelingen voor aan de hand van plugins en extensies. Magento is speciaal bedoeld voor webshops. Je hebt daardoor minder extensies nodig, omdat veel functies al in het systeem geïntegreerd zijn.
Het updaten zelf, het thema en de plugins is niet zo moeilijk. Magento updaten is vaak specialistisch werk dat moet worden gedaan door een webontwikkelaar.
Dat heeft voordelen; ontwikkelaars kunnen gemakkelijk mee-ontwikkelen. Het nadeel ervan is wel dat kwaadwillenden ook makkelijk misbruik kunnen maken van een veiligheidslek. Bij WordPress is het doorgaans onderhoud doorgaans eenvoudig zelf te updaten.