Naar de inhoud springen

Gespecialiseerde Magento Bouwers

Wij kunnen makkelijk modules ontwikkelen die aansluiten op alle bestaande pakketten. Techniek heeft freelance uitleg en visie nodig. Stap voor stap laten we onze klanten zien wat we waarom hebben gedaan.

Dat zeggen wij niet alleen, dat zeggen onze klanten gelukkig ook. Wij helpen je in de eerste plaats om alle relevante mogelijkheden van Magento te benutten.

Voor retailers (> 50.000 producten) is deMagento Commerceeen uitkomst. Business-to-business e-commerce platformMagento B2Bhelpt jou en je klanten zo efficiënt mogelijk te bestellen. Kom kennismaken en ontdek Magento.

Onze scrumteams werken agile, in sprints, aan de proceed doorontwikkeling van jouw e-commerceplatform of on-line omgeving. Magento 1 heeft sinds 2015 een waardige opvolger met Magento 2.

  • Met andere woorden: er wordt naast de technische ontwikkeling ook meegedacht in het creatieve proces en gekeken naar innovatieve oplossingen.
  • Zij specialiseren zich in personalised shopping experiences en kwalitatief hoogstaande Magento ontwikkeling.
  • Proud Nerds is een voorbeeld van een Magento specialist.

Van een magento hosting weten we veel. We zijn een gecertificeerd partner. Maar onze kennis van dit e-Commerce pakket is niet meer dan een vereiste voor een opdracht als deze.

De overstap naar Magento 2 is onvermijdelijk, vroeg of laat moet iedereen over. Lees hier meer over devoordelen van Magento 2.zero.

“EN ALS WE HET NOU EENS ZÓ DOEN…? We zijn expertise-savvy, ja.

In de regel sluit Magento voor 70% aan bij de wensen van een bedrijf. De overige 30% nemen we bij Proud Nerds voor onze rekening.

Maar we hebben ook de creatives in huis die met je meedenken over je idea. Beide disciplines heb je nodig om een full experiencebureau te kunnen zijn. We zijn dus graag jou ‘creatief en technisch specialist’. En staat je Magento webshop als een huis? Dan laten we niet los, maar blijven we aangehaakt voor assist magento webshop.

Magento Webshop Starten

Misschien twijfel je nog tussen beide opties of over een overstap van Magento 1 naar Magento 2. Start je een niéuwe webshop? Dan zeggen onze business consultants unaniem: Magento 2.