Naar de inhoud springen

Handige Plugins En Thema’s Voor Je WordPress Webshop

Het past good bij een beginnende ondernemer die nog een emblem, huisstijl en website/webshop nodig heeft. Je kan gewoon een menu-item toevoegen met “store”, of met shortcodes producten/categorieën tonen..

Om dit aan te passen heb ik de url van de pagina waar ik naartoe wil linken gekopieerd (en dan zonder het deaanhouder.nl stukje) en het linkje omgewisseld. Om een afbeelding bovenaan het weblog te tonen moet je rechtsonder bij ‘Uitgelichte afbeelding’ een afbeelding toevoegen. Je kan ook rechts het blog indelen in een categorie. Bij het menu-item ‘Berichten’ kan je blogartikelen verwijderen, aanpassen, publcieren en maken.

Onderhoud WordPress Webshop

Met de Product Time Countdown for WooCommerce plugin kun je een stay counter toevoegen aan je productpagina’s. Er zijn verschillende acties die je kunt instellen nadat de timer eindigt. Zo krijg je de mogelijkheid om producten voor een bepaalde tijd aan te bieden.

Bijvoorbeeld in een sidebar of in de footer, of op een willekeurige pagina met ruimte voor widgets. In de plugin moet je de stay API invullen die je in je account kunt vinden, nadat je betaalmethoden en gegevens door Mollie zijn goedgekeurd. Het zal geen verassing zijn dat een WordPress web site WordPress meer tijd vergt en dus ook relatief duurder is. Dagelijks werken miljoenen mensen aan de nieuwste plugins en updtes.

Product Time Countdown For Woocommerce

Daardoor kan het moeilijk zijn om te kiezen tussen deze twee systemen. Verschillen in systemen betekenen ook dat er verschillen zijn in mogelijkheden voor een website WordPress of webshop, waardoor voorkeuren verschillen per bedrijf en klant. Dit betekent niet dat WordPress niet geschikt is voor grote webshops en websites.

Wij geven u een complete uitleg over het gebruik van uw webshop. Uiteraard staan wij voor u klaar wanneer de opdracht gerealiseerd is voor hulp, onderhoud of uitbreidingen van uw webshop. Indien je gebruik maakt van onze onderhoudsservice zullen wij je webshop veilig, snel en up-to-date houden. Door een factuurmodule te integreren in de webshop kunnen facturen WordPress hosting voor de orders automatisch gemaakt worden. Zodra een bestelling is geaccordeerd, verstuurd het systeem automatisch de factuur per e-mail. Het is flexibel en aanpasbaar en kan met je meegroeien naarmate jouw bedrijf groeit. Als Woocommerce specialist kunnen we je helpen om de webshop zo in te richten dat deze kan meegroeien met je uiteindelijke doelstellingen.

  • Alles wat je van tevoren bedenkt, maakt keuzes verderop in het stappenplan makkelijker.
  • Daardoor valt WordPress onder het meest gebruikte CMS .
  • Bezoek je web site en klik bovenaan op “Customiser” en ga vervolgens naar “WooCommerce“.

Wil je de gehele webshop zelf bouwen, dan kun je een aantal weken tot maanden ervoor uitrekken. We blijven nog even in de ‘Hello….’ sferen, want ook het Hello rose thema verdient absoluut een plekje in dit artikel. Echt een prachtig en vrouwelijk thema, ik denk wel een van de mooiste WordPress thema’s die ik ooit heb gezien! Komt natuurlijk ook door de mooie afbeeldingen, maar daar moet je even doorheen kijken als je het thema gaat kopen. Het wordt altijd heel anders als je de afbeeldingen vervangt met eigen beeld… ;-). Het Grazie thema is minimalistisch en overzichtelijk.

Uit ervaring weten we dat een afspraak met u het meeste oplevert, zowel voor u als voor het group van Woocommerce.eu. Tijdens een intakegesprek gaan we tot in detail in op uw wensen, eisen en organisatiedoelen. Onze ervaring brengt ons kennis over de laatste developments en we zorgen dat we uitstekend geïnformeerd blijven over alles wat te maken heeft met webontwikkeling. We geven u graag free of charge advies over hoe we uw nieuwe wordpress web site laten maken en gaan samen met u op zoek naar de beste en goedkoopste weboplossing voor u. Uw wensen staan centraal en u zit nog nergens aan huge.

Bij Team Nijhuis ontwerpen wij webshops vanuit een strategie. Wij hebben kennis over alle aspecten die je tegenkomt bij het ontwerpen van een webshop in WordPress, van SEO tot UX en UI design.

Met de webshopsoftware hoef je je geen zorgen te maken over de technische aspecten van een webwinkel, en worden updates automatisch gepland. Bovendien zien de webshops er professioneel uit, heb je de keuze uit vele moderne design-thema’s en worden zaken als beveiliging en web optimization automatisch geregeld. Wij zorgen ervoor dat jij online goed zichtbaar bent. Je kunt bij ons terecht voor een web site, webshop en alles wat daarbij komt kijken.

Het andere doel is natuurlijk om mijn kosten er uit te halen en uiteindelijk ook winst te behalen. Neen, dat is op papier een onrealistisch doel, doordat ik de tijd er niet voor heb. Maar wie weet wat er in de praktijk uit gaat rollen. Nu vragen ze of je ook verzendkosten berekend voor het verzenden van goederen die je in je webshop hebt verkocht. Vul de juiste informatie in en klik vervolgens op doorgaan.