Naar de inhoud springen

Hypotheek Met Een Scherpe Hypotheekrente

Met deze rekentool kunt u de gevolgen van een rentewijziging berekenen. De fiscale gevolgen worden hierbij ook meegenomen. Regels maximale hypotheek berekenen – maximale hypotheek volgens de GHF. Wilt u weten wat het kost om de rente langer vast te zetten? Gebruik dan onze rentevaste periodes vergelijken berekening. Weet u nog niet welke woning u gaat kopen? Bereken dan de maximale hypotheek zonder rekening te houden met de marktwaarde van de woning.

Bijvoorbeeld van wat jouw salaris en dat van je eventuele partner is. Als je energiebesparende maatregelen neemt, kun je meestal nog meer lenen. Is je lening niet hoger dan 80% van de waarde van je woning? Met de voordelige DigiThuis vraag over hypotheek regel je je hypotheek grotendeels digitaal. Met de WelThuis Verduurzamingshypotheek leen je extra geld voor energiebesparende maatregelen. Je kunt ook kiezen voor een variabele rente.

Hypotheek Oversluiten Zonder Boete Wat Is Mogelijk?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Die kijkt mee hypotheek oversluiten naar jouw opties en vertelt je precies wat oversluiten jou oplevert.

Daarbij wordt de rente voor een langere periode vast gezet om zeker te zijn van je maandelijkse besparing. Het kan zijn dat je huidige hypotheekverstrekker een vergoeding vraagt voor het renteverlies. Dit zorgt vaak voor de hoogste kosten bij het oversluiten.

Een Zakelijke Hypotheek Aanvragen?

Tijdens dit gesprek brengt onze hypotheekadviseur uw huidige en toekomstige situatie in kaart. Banken geven adviseurs door hoeveel vraag over hypotheek werkdagen ze nodig denken te hebben voor het in orde maken van een hypotheek. Ikbenfrits wilde deze cijfers met RTL Z delen.

Zo kom je er snel achter of je die woning kunt betalen. Dan kan het zo zijn dat deze is geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie . Banken kunnen bij de gegevens van het BKR en checken altijd je gegevens wanneer je een hypotheek aanvraagt. Schulden zorgen er namelijk voor dat je minder ruimte hebt om maandelijks je hypotheek te betalen. Heb je een creditcard waarbij je de schuld in meerdere termijnen mag terugbetalen? Je hypotheekberekening houdt rekening met je creditcardals je deze invult als schuld of verplichting. Wanneer je de tool hebt ingevuld, krijg je een berekening te zien met wat je maximaal kunt lenen op basis van je inkomen.