Naar de inhoud springen

Ik Wil Een Magento Webshop, Magento Webshop Den Haag

Migratie van Magento 1 naar Magento 2. De shop is helemaal nieuw gebouwd in Magento 2 met de moderne template Ultimo. Vervolgens zijn alle producten en bestellingen overgezet van de oude webshop freelance naar de nieuwe webshop. Vanuit 1 Magento beheeromgeving worden 2 webshops aangestuurd. Een webshop voor gouden sieraden en een webshop voor silveren sieraden, beide op een eigen domeinnaam.

Online Beter Vindbaar

In de verschillende categorieën kan met een zoekfilter snel het juiste product worden gevonden. De Unique Selling Points zijn duidelijk aanwezig op elke pagina. Klanten kunnen snel afrekenen met een overzichtelijke One Page Checkout. De slides op de voorpagina kunnen door de eigenaar eenvoudig zelf worden geplaatst met het Magento beheersysteem.

De webshop is nieuw gebouwd in Magento 2 waarna de klanten, producten en bestellingen magento hosting zijn overgezet. Daarnaast is rekening gehouden met de posities in Google.

De outlets zijn voorzien van SSL beveiliging . De snelle internet hosting wordt verzorgd door Skyberate. Magento 2 webshop migratie met maatwerk Magento 2 webshop migratie met wat maatwerk voor grind- en splitplaten. Prijzen kunnen per vierkante meter zijn of per stuk.

Magento 2 Webshop

Metagegevens van Google zijn ook toegevoegd. De productprijs wordt dan bijvoorbeeld ook getoond in de Google zoekresultaten.

Dit kan de klant nu zelf opgeven bij de producten. De webshop is gekoppeld met het Webshop Keurmerk en met beoordelingswebsite Kiyoh. Na een bestelling krijgen klanten automatisch een e mail voor het schrijven van een beoordeling. Deze webshop is overgezet van Magento 1 naar Magento 2.

De belangrijkste producten van deze klant staan op de homepagina van de webshop voor snelle vindbaarheid. Magento 2 webshop in grindmatten Magento 2 webshop in grindmatten. De webshop heeft een overzichtelijk design zonder overbodige toeters en bellen. De store bevat een stukje maatwerk zodat prijzen per m² staan vermeld.

Alle webshop pagina’s zijn beveiligd met SSL voor een optimaal Google resultaat. Via een XML-sitemap worden alle e-commerce pagina’s automatisch aangemeld bij google. Multistore Magento 2 webshop met gouden- en silveren sieraden.