Naar de inhoud springen

Je Eigen WordPress Webshop Maken Met Woocommerce

Goede productvideo’s kunnen je verkopen stimuleren en retouren verminderen. Een video geeft namelijk een beter beeld van een product en verhoogt het enthousiasme, waardoor mensen eerder geneigd zijn om een product WordPress hosting te kopen. Met de HTML5-video plugin voeg je eenvoudig video’s toe aan je productpagina’s. Custom Product Tabs: optimaliseer je productomschrijvingen Een goede productomschrijving zorgt voor meer verkopen.

WordPress Webshop Laten Maken Door Sam

YITH zoom magnifier: maak je producten beter zichtbaar Online shoppen biedt vele voordelen, maar het nadeel is dat klanten producten minder goed kunnen beoordelen dan in een fysieke winkel. Het is bijvoorbeeld lastig om een patroon of kleur goed in te schatten aan de hand van foto’s. Om deze reden zijn duidelijke productfoto’s heel belangrijk.

Bovendien verklein je hiermee de kans op retouren, omdat de klant het product beter kan ervaren alvorens het te bestellen. Van de YITH zoom magnifier plugin kun je gratis gebruikmaken. Productenfilter: maak je producten makkelijker vindbaar Een eenvoudig te navigeren webshop is ontzettend belangrijk voor je conversie. Als internet WordPress website buyers snel vinden waar ze naar op zoek zijn, blijven ze langer in je webshop en gaan ze eerder over tot een aankoop.

  • Is er free of charge verzending wanneer iemand voor een bepaald bedrag aan spullen koopt?
  • Verander daarna ‘toon prijzen in de winkel’ en toon prijzen gedurende bestellen’ naar ‘Inclusief belastingen.
  • Ga je verzendkosten in rekening brengen?
  • Klik daarna op ‘Wijzigingen opslaan’.

Met de volgende WooCommerce plugins kun je de lay-out van je webshop aanpassen en je klant helpen kiezen. HTML5-video: zet video in om verkopen te stimuleren We kunnen tegenwoordig niet meer om video heen.

Wil je meer informatie toevoegen aan je productpagina’s en zelf tabbladen aanmaken? Dan is de WooCommerce Custom Product Tabs plugin een fijne optie. Je beheert eenvoudig alle productomschrijving tabbladen wordpress webshop en kunt voor één of meerdere producten tegelijkertijd nieuwe tabbladen aanmaken. Daarnaast kun je zelf de tabbladenbalk indelen en tabbladen opslaan om later bij andere producten te gebruiken.