Naar de inhoud springen

Magento 2 Myparcel Gebruikershandleiding

wachttijd gemiddeld 17 seconden Wij gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen, zie ook onze privacyverklaring Aanvullende voorwaarden domeinregistraties Wij ontwikkelen eersteklas e-commerce internet magento hosting, zodat jij je kunt focussen op het creëren van eersteklas e-commerce ervaringen #1 E-commerce internet hosting platform van Nederland.

Automatische image optimizer Deze zelflerende tool scant dagelijks je webshop op zoek naar malware. Proactieve identificatie van veiligheidsrisico’s

Daarom kun je er op vertrouwen dat we regelmatig patches uitrollen over alle OS en firmware van onze Hypernodes. Hypernode is gemaakt om het werk van een developer zo makkelijk en environment friendly mogelijk te maken Je hebt de vrijheid om de NGINX settings te wijzigen en zo een PWA te draaien.

Met onze growth nodes en Docker heb je een volledige ontwikkelstraat tot je beschikking. N98 MageRun, composer, Modman, zsh, fdupes, geoip, jpegotim, git-flow, MailHog en veel meer. Zeg vaarwel tegen repetitief werk want we hebben een groot gedeelte voor je geautomatiseerd. Caching aan server- en gebruikerszijde

Wanneer de installatie voltooid is ben je klaar om te starten met jouw webshop! Overstappen naar magento webshop RealHosting? Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken.

Hypernode is in nauwe samenwerking met developers gebouwd om optimale prestaties te garanderen. Daarnaast is het onze missie om het ontwikkelen van webshops zo makkelijk mogelijk maken. Ons hostingplatform biedt de allernieuwste technologieën en instruments voor performance, safety en improvement.

En wekelijks komen daar nieuwe functies bij. Zo hebben wij MageReport.com gebouwd, een publiekelijk toegankelijke software waarmee jij je webshop kunt controleren op kwetsbaarheden. Met de keuze voor Hypernode kies je voor betere prestaties, security en stabiliteit, en bespaar je jezelf een hoop tijd.

Extensies En Thema’s Voor Magento 2: Wat Is Belangrijk?

Webshops die overstappen naar Hypernode, worden gemiddeld 167% sneller Trek voordeel van further perfomancewinst met PHP 7.four Verkort laadtijden en verhoog de veiligheid van je webshop met snelle SSL. Hypernode maakt gebruik van : NGINX, MySQL. ElasticSearch en RabbitMQ voor optimale laadtijden en gebruikerservaringen. Een CDN draagt bij aan een optimale gebruikerservaring van jouw webshop.

We zoeken proactief naar bedreigingen en kappen deze nog af voordat jij of je bezoeker hier erg in heeft. Dagelijks meerdere automatische of immediate again-ups van je Hypernode.

Regelmatige uitrol van veiligheidspatches Wij begrijpen dat security magento hosting key’s bij e-commerce.