Naar de inhoud springen

Magento Webshop Nodig?

Better weblog heeft een handige importfunctie waarmee je blogs kunt overzetten vanuit WordPress of andere Magento 1 extensies. Download de Better blog extensie hier voor Magento 1 of Magento 2.

  • Naarmate uw bedrijf groeit, groeit ook de wens om uw e-commercebehoeften te kunnen blijven ondersteunen.

Daarnaast voeg je eenvoudig social share knoppen toe aan je blogs en kun je de reacties koppelen aan Facebook feedback. Maak je al gebruik van een andere blogomgeving?

Online shoppen, zeker wanneer het gaat om mode, wordt steeds vaker gedaan through social media. Dit komt doordat dit de plaats is waar mensen magento hosting actief zijn en nieuwe inspiratie opdoen. Daarom is het slim om jouw webshop en social media kanalen op meerdere manieren met elkaar te verbinden.

Met de Follow Up Email extensie van Mirasvit kun je tegelijkertijd meerdere e-mail campagnes draaien. Een aantal voorbeelden van e-mail campagnes: Gepersonaliseerde product aanbevelingen Download de Mirasvit extensie hier voor Magento 1 of Magento 2.

Een weblog toevoegen aan je webshop is niet alleen een goede marketingstrategie om je producten en webshop te promoten. Het is ook een uitstekende search engine optimization strategie. Met de gratis magento webshop Better Blog extensie voeg je eenvoudig artikelen toe aan je blogomgeving met web optimization vriendelijke URLs.

Gebruik Een Content Delivery Network (cdn)

En dat zorgt er weer voor dat je meer webshop bezoekers krijgt. E-mail marketing is nog altijd één van de meest effectieve marketing kanalen. Timing is daarbij ontzettend belangrijk. Een goede tool magento om op het juiste second een gepersonaliseerde e-mail te sturen, is daarom een echte should-have voor iedere webshop.