Naar de inhoud springen

Mollie Woocommerce Plugin

In de onderstaande stappen leggen we je uit hoe je per product de verzendklassen kan bepalen. Toch verkopen ze zelf een plugin waarnaar ze ook verwijzen. Product aantal verwijderen staat al bovenaan als antwoord op de vraag van Harmen. I.a.w. de prijs rood en groen kunnen dan verschillen, model x en Y kunnen verschillen en de prijs voor het jaar kan dan ook verschillen. De klant kan dan de combinatie kiezen en krijgt de juiste prijs getoond. Ik probeer een webshop te maken met WooCommerce, maar ik snap niet precies wat het verschil is tussen productgroep en Categorie.

Daarna slepen wij de menu-items in de juiste positie. Om een submenu te maken, moet je het merchandise iets rechtsonder het hoofdmenu-item te slepen. Het eerste wat ik doe is het verwijderen van alle producten van de demo content material (dat doe je door bij de pagina op ‘prullenbak’ te klikken). Daarna maak ik een vijftal further productpagina’s aan en vul ik die.

Snel Naar

Via Shopify kun je jouw webshop direct koppelen aan dropshipping-leveranciers. Ook voor ondernemers die willen verkopen met dropshipping zijn er meerdere manieren waarop je dit met WooCommerce kunt doen. Via de plugins AliDropship en Ali2Woo kun je jouw WooCommerce-shop koppelen met het Chinese inkoopplatform AliExpress. Werk je liever samen met Europese producenten en groothandels, dan kun je hiervoor de Spocket- of BigBuy-plugin gebruiken. In het aanbod vind je zowel free of charge als betaalde thema’s. Het grootste verschil zit in het aantal functionaliteiten dat zo’n theme binnen WooCommerce heeft.

De BTW-functie is vooral belangrijk als je producten of diensten met verschillende belastingtarieven aanbiedt. Of twijfel je welk WordPress-pakket het meest geschikt is? Je ontvangt binnen enkele minuten je logingegevens. Zo kun je meteen WordPress gebruiken en WooCommerce installeren. Met online werken beheer je jouw bestanden, agenda en e-mail in de cloud.

Nu jij precies weet wat WooCommerce is en wat WooCommerce hosting is is het tijd voor het volgende onderdeel. In dit onderdeel ga ik namelijk de beste WooCommerce hosting providers in 2022 op een rijtje zetten. Deze suppliers beschikken allemaal over speciale WooCommerce hosting waardoor jij zelf het maximale uit jouw webshop kunt gaan halen. Klanten kunnen zeer snel bestellen door een gestroomlijnd bestelproces.

  • Er een ‘frame’ in knutselen is een mogelijkheid, maar dit gaan vaak ten koste van de gebruiksvriendelijkheid en uitstraling.
  • Voor ondernemingen die al een WordPress web site hebben, of het systeem kennen is Woocommerce een goede keuze.
  • Middels de Yoast Plugin kan je veel van deze onderdelen goed inrichten.
  • Welke samenwerking voor je shop het beste is, heeft natuurlijk met de condities en je wensen te maken.
  • Indien je voor WooCommerce kiest, is het wel mogelijk om iDEAL als betalingsmogelijkheid toe te voegen aan jouw webshop.
  • Op deze manier kun je Yoast web optimization inzetten om je content material te optimaliseren en je vindbaarheid op het web te vergroten.

CartBack werkt niet met een mailing, maar met Facebook Messenger. De bewuste bezoeker krijgt automatisch een WordPress hosting berichtje in Facebook Messenger met de herinnering dat er nog een product in het winkelwagentje staat.

Ontdek handige tips en tricks op Hostnet Academy. Klantcases Ontdek de ervaringen van onze klanten met Managed Services. Wij helpen je met ons partnerprogramma en onze betrouwbare service. WordPress Hosting Bouw snel WordPress-websites in alle technische vrijheid. E-mail E-mail voordelig én eenvoudig met je eigen domein. Je kunt website maken vrij makkelijk integreren in een bestaande WordPress-website.

WooCommerce is momenteel de meest gebruikte webwinkel software program. Dit hangt ontegenzeggelijk samen met de gebruiksvriendelijkheid van de software. Voordat je WooCommerce kunt gebruiken is het belangrijk om de plugin ook nog te configureren. Dat houdt in dat je de zogenaamde “wizard” doorloopt om alle standaardinstellingen goed te zetten. Daarna kan je aan de slag met de verkoop van producten. Heb je al een WordPress website WordPress en wil je graag aan de slag om ook zelf producten te gaan verkopen? Met Woocommerce voeg je in een handomdraai een volledige webwinkel toe aan je web site.

Wél de basis van het krachtige CMS met bewezen plug-ins. Alle WordPress hosting is tevens compleet en komt inclusief zaken zoals e-mail en SSL. Optioneel installeren we ook kosteloos een speciale versnelde versie van WordPress in je account. Zo kun je zelfs zonder technische kennis direct aan de slag. Het is het eerste dat mensen van je zien on-line en dient als een straatnaam die mensen vertelt waar je web site te vinden is.

Met deze koppeling is het mogelijk om bestellingen vanuit je webwinkel automatisch door te zetten naar je iMUIS Online administratie. Deze bestellingen hoeven dus niet meer handmatig in je boekhoudpakket ingevoerd te worden. Je kunt zelf instellen op welk moment de bestellingen worden verwerkt in iMUIS Online. Nadat de koppeling geïnstalleerd is, worden bestellingen ieder uur vanuit de WooCommerce webwinkel opgehaald. Hoe meer je weet over je klanten en de manier waarop ze omgaan met je webshop, hoe beter je uiteindelijk kunt inspelen op de behoefte van je doelgroep.

Ga voor het toevoegen van de standaardpagina’s naar het WooCommerce gedeelte, en kies dan voor ‘Status’, en vervolgens voor ‘Tools’. Heb je meer dan één account nodig, of ben je op zoek naar een speciale setup voor jouw business? Laat ons een voorstel maken dat precise aansluit op je wensen. Voor de volledigheid hebben we de meest gestelde vragen, over alle internet hosting pakketten en ons platform, op een rij gezet voor je. Stel je vraag aan onze internet hosting experts en we kijken met je mee welk pakket dat het beste bij jouw business previous. Wij helpen jou graag om het meeste uit je hosting te halen.