Naar de inhoud springen

Professionele WordPress Webshop Laten Bouwen?

WooCommerce is een e-commerce plugin voor WordPress. Deze plugin is free of charge te downloaden op woocommerce.com. WooCommerce is ooit begonnen als een simpele plugin, maar is uiteindelijk uitgegroeid tot een enorme community en veel meer dan alleen een enkele plugin.

Het design van een template moet niet leidend zijn. Dit is immers gemakkelijker aan te passen dan de ingebouwde functionaliteiten. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid, vele beschikbare plugins en de modulaire opbouw vormt WooCommerce de basis voor miljoenen webshops over de hele wereld. Ben je er nog steeds niet uit of heb je hulp nodig bij het realiseren van een webshop by way of één van de drie bovengenoemde manieren? Wij kunnen webshops op maat maken by way of ons eigen CMS en WordPress.

Wp In A Single Day Sidekick Free Of Charge

Ik ben blij met de website welke zij voor mij gerealiseerd hebben. Het alles-in-één pakket voor een WordPress webshop kost €25 per maand. Ons alles-in-één pakket is een optioneel pakket en omvat alles wat u nodig heeft bij uw webshop.

Voer complexe coupon campagnes, bied een serie van kortingen of beperk het aantal te bestellen artikelen. WooCommerce wordt standaard geleverd met PayPal, en verder is het eenvoudig uit te breiden met zo’n beetje iedere betalingsmethode van iDEAL tot credit card. Wij denken graag met je mee en lossen je problemen op.

Eigenlijk zou je zeggen dat deze plugin onder techniek plugins valt, maar zonder goede backup plugin heb je eigenlijk geen goede webshop. Wij stemmen elke webshop volledig af op uw wensen en uw bedrijf. U en wij selecteren samen de juiste elementen om de webwinkel laten maken die uw bedrijf nodig heeft. Dankzij de elementen en thema’s van WordPress kunt u een webshop laten maken die ideaal is voor uw business WordPress hosting. In een handomdraai maken we een webwinkel met een restaurantthema, modethema, of een thema toegespitst op een wellness-centrum. Klik op producten en je gaat naar een pagina waar alle producten van jouw webshop staan. Op dit second is deze nog leeg, maar deze zal snel vol staan met alle objects die je gaat verkopen.

Het theme laat u op elke pagina een andere header met achtergrond gebruiken als u dit zou willen. Hier is geen kunst aan, iedereen kan dat doen zo eenvoudig werkt alles. Standaard in dit theme zit de Revolution Slider plug-in, de beste in zijn soort voor het maken van prachtige slides.

Installeer WordPress En Woocommerce

Klik dan op ‘Bestanden uploaden’ en selecteer de foto. Heb je bijvoorbeeld meerdere shirts met een dierenprint? Bij categorieeen kan je denken aan t-shirts, broeken en schilderijen. Een productpagina is te vergelijken met een normale pagina. Je heb titels, categorieën, tags en een WYSIWYG-editor.

  • Voorbeeld van WooCommerce Wholesale Ordering pluginWe gebruiken de plugin voor de zakelijke prijzen.
  • Nu heb ik vaak gemerkt dat klanten eerder een voorkeur hebben voor de styling van de webshop tegenover het technische gedeelte.
  • Want ik wil namelijk vanaf 19,95 gratis verzending instellen maar kom er niet uit hoe ik dit kan instellen.

Diversiteit is een belangrijke sleutel tot succes. Weet waar je in de markt staat en bestudeer de strategie en kosten van je concurrentie. Er worden steeds meer producten on-line verkocht en veel ondernemers starten een eigen webshop. Tegenwoordig kun je zelf eenvoudig en goedkoop een webshop starten met behulp van WordPress en de gratis plug-in WooCommerce. WordPress is niet alleen een systeem waarmee je heel eenvoudig content kunt beheren en waar je additional functies aan toe kunt voegen.

Lange tijd zat Magento veilig op de troon in webshopland, maar nu steekt WooCommerce Magento naar de kroon. Deze extensie van WordPress is het eerste systeem dat een webshop biedt mét een uitgebreid cms. Eindelijk een platform waarin de combinatie webshop-website goed te maken is. Onze verwachting is dat WooCommerce mede hierdoor binnen twee jaar de midsize webshopmarkt overheerst.

Woocommerce Maakt Van WordPress Een Webshop

Veel goede en direct bruikbare adviezen gekregen. Een aanrader voor iedere onderneming.I am very satisfied with the introductory meeting I had with Wouter van Monkey Vision. Many good and instantly WordPress helpful recommendation obtained.

Dit kan jou als webshop eigenaar dus veel omzet schelen. Zorg er daarom altijd voor dat jouw webshop zo snel mogelijk laadt.

Goede service en zeer vriendelijk en behulpzaam.Very nice net company. Klik op de button hierboven voor een hyperlink naar het formulier waarin je kunt aangeven waar je interesse naar uitgaat. Hierin onderscheidt een gecombineerde WooCommerce/WordPress webshop zich duidelijk van oplossingen die puur op e-commerce gericht zijn. U beschikt immers over alle CMS-functionaliteiten van WordPress… en die zijn enorm veelzijdig. Voor specialty retailers WordPress en area of interest outlets is een webshop o.b.v. WooCommerce en WordPress dan ook zeker een overweging. “Super service. De web site was ver voor de deadline af en hij is heel mooi geworden. Precies naar wens.”

Nu wil ik graag de knop verborgen hebben zodat niemand die ziet en pas zichtbaar word als iemand met de juiste rechten inlogt. Zeker bij het BTW verhaal zie ik grote verschillen tussen wat jij laat zien en wat ik kan zien bij het aanpassen van mijn webshop.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat je voor jouw web site of webshop een functionaliteit nodig hebt waar nog geen plugin voor bestaat. In dat geval maken wij een plugin op maat voor je. We bespreken dan vooraf duidelijk je eisen en wensen, zodat we de perfecte plug-in voor je kunnen programmeren. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een plugin voor. Een deel daarvan magazine je gratis gebruiken, voor een ander deel moet je betalen en voor weer een ander deel betaal je voor een premium-variant. Een veel gebruikte plugin is Yoast search engine optimization. Dat is een plugin die je helpt bij het vindbaarder maken en houden van je website of webshop. Hoe dan ook, de plugin is een koppeling die ervoor zorgt dat we altijd een backup hebben van de web site.

In al onze webshops zorgen wij ervoor dat bezoekers veilig af kunnen rekenen d.m.v. een koppeling met een extern betaalsysteem. De facturen zijn direct gekoppeld aan jullie administratiesysteem, wel zo makkelijk toch? Ook hebben we verschillende koppelingen gebouwd om de verzending en bezorging zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.