Naar de inhoud springen

Simpele Webshop Plugin Voor WordPress

WordPress Webshop Laten Bouwen Delft

WordPress omgeving met o.a. * Meer pagina’s mogelijk á € 199,00 (incl. BTW) per pagina ** Meer correctierondes mogelijk á € 299,00 (incl. BTW) per correctieronde Uw WordPress-webshop nog beter maken! U kunt nog meer uit uw webshop halen als al uw promotiemateriaal en tekst goed samenhangt.

U maakt hiervan een lijst zodat wij het snel voor u kunnen aanpassen. Een webshop vereist meer onderhoud dan een normale website. Immers moet u uw voorraad bijhouden. Misschien hebt u nieuwe producten, of gaan er juist producten weg. Of u hebt nieuwe afbeeldingen voor uw producten.

Uw nieuwe WordPress-webwinkel zal uitgebreid getest worden in Internet Explorer eleven, Edge, Google Chrome en Mozilla Firefox. Hierbij wordt gekeken naar de werking van alle elementen. Werkt de het bestellen wel en ontvang ik bij een succesvolle bestelling bijvoorbeeld een e-mail als bevestiging?

Dit geldt voor zowel online als offline promotie. advies Strategie voor net WordPress hosting & print Andere diensten

Hoe meer producten en/of diensten u aanbiedt en hoe meer u on-line verkoopt, hoe groter uw database zal zijn. Het is belangrijk dat hier regelmatig again-ups van worden gemaakt. Ik wil meer weten over onderhoud aan mijn webshop Bent u niet bekend met WordPress, maar wel met Joomla!? Wij bieden ook de mogelijkheid om een Joomla!

webshop te laten ontwikkelen. Hierbij wordt de J2Store of de VirtueMart plug-in gebruikt om het CMS uit te breiden met webwinkelmogelijkheden. 1 potlood schets van de landingspagina

Ook de lay-out en opmaak van de pagina wordt getest op verschillende website bouwen schermformaten. Is de tekst leesbaar op een mobiel?

Is er genoeg witruimte tussen elementen en werken de knoppen naar verwachting. Als laatste krijgt u de wordpress webshop mogelijkheid om bepaalde elementen waar u toch niet helemaal tevreden over bent aan te laten passen.