Naar de inhoud springen

Starten Met Jouw WordPress Webshop

Gebruikers kunnen m.b.v. de WooCommerce plugin een account aanmaken om hun bestellingen en gegevens te beheren. Het succes van webwinkels kan tegenwoordig niet meer genegeerd worden.

Bij deze cursus werken we met één van de basisthema’s van WordPress. Wil je zelf jouw web site kunnen bijhouden of misschien zelf een nieuwe web site bouwen. Wij geven prive cursussen die dat mogelijk maken. Wij werken al jaren met grote tevredenheid samen met WEBtima. Tim zorgt er niet alleen voor dat onze computersystemen soepel draaien, hij denkt ook actief mee hoe we onze website verder kunnen verbeteren. Hij is goed bereikbaar en reageert snel en doeltreffend.

Hoe Installeer Je Een WordPress Webshop Thema?

Denk dan aan speciale functies, bijvoorbeeld reserveringsformulieren, videoblogs of downloadbare gadgets, als je die graag wilt hebben. Deze zoek en installeer je op dezelfde manier als de WooCommerce iDeal plugin. Natuurlijk staat het je vrij om elke andere plugin te gebruiken, of zelfs iDeal helemaal niet te installeren.

Met deze plugin is het mogelijk om je klanten met een buitenlands bedrijf, indien deze over een geldig VAT nummer beschikken, geen BTW te vragen. Deze plugin valideert het VAT nummer automatisch waardoor er geen additional kosten worden gerekend op het moment dat zij bestellingen doen bij jouw webshop. WooCommerce op zichzelf is inderdaad al een plugin. Toch heb je voor een goed functionerende webshop meer plugins nodig. Er zijn vele free of wordpress webshop charge en betaalde plugins voor WooCommerce die je kunt installeren om jouw webshop geavanceerder en gebruiksvriendelijker te maken. In het geval van betaalde plugins kan dit gaan om een eenmalige betaling of een maandelijks abonnement, afhankelijk van de plugin.

  • Deze plugin heeft een drag & drop editor en biedt ongekende mogelijkheden als het gaat om de vormgeving.
  • Standaard dingen tot erg veel maatwerk met full eigen gemaakte plugins.
  • Stuur mij anders even een mailtje met het voorbeeld in een printscreen, dan kan ik er naar kijken en wellicht een plugin geven die dat zou kunnen.
  • Het is daarom belangrijk om bij iedere stap rekening te houden met search engine optimization .

In een toekomstig artikel zullen we deze plugin nog uitvoerig toelichten. Dit zijn alle plugins die je nodig hebt om een webshop met iDeal op te zetten. Dan kunnen we nu beginnen met de webshop zelf maken. Laten we voor deze WordPress tutorial eens een webshop maken waarin we potloden gaan verkopen. WooCommerce is simpelweg de beste Webshop plugin WordPress.

We zijn erg tevreden met de nieuwe web site voor ons gezelschap. We hebben de samenwerking met Monkey Vision als zeer prettig ervaren. De webbouwers hebben erg goed meegedacht met al onze wensen wat betreft het ontwerp en de content-vulling van de site. Fijne overdracht en ondersteuning bij gebruik van WordPress-systemen en apps.We are more than happy with the new website for our group.

Op dit second maken we gebruik van Zendesk, maar het kan zijn dat we over een tijd overstappen naar een andere device die wellicht nog meer mogelijkheden heeft. We geven u graag free of charge advies over uw nieuwe webstie en gaan samen met u op zoek naar de beste en goedkoopste weboplossing voor u. In het start WordPress hosting houden we graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u, om snel samen op één lijn te komen. Daarna, tijdens het proces van uw webshop laten maken krijgt u een persoonlijke behandeling.

Het is nog nooit zo handig geweest om een website bij te werken. Magento word veelal gebruikt voor grote bedrijven. Dit CMS systeem is zeer geschikt voor grote orders en grote bedrijven.

Ook het beheren van je orders gaat gemakkelijker met een koppeling naar je eigen administratiesysteem. Hierdoor heb je al je administratie in één overzicht en houd je meer tijd over voor andere zaken. Handige plugins die dit automatisch voor jou doen. Dat scheelt veel tijd en voorkomt dat je per ongeluk verouderde informatie gebruikt.

Namelijk één site voor zakelijke klanten en één site voor particuliere woocommerce klanten. Voor ons is de Cost of Goods een van de belangrijkste plugins voor Emmathee.nl.

Ook is het beheerders-dashboard is ingewikkeld, al is het wel mogelijk om vrij veel te doen in je webshop zonder kennis van HTML of CSS. Er zijn programma’s waarbij je zonder enige technische kennis een webshop kunt beginnen. Je kiest dan een template en je richt eenvoudig je web site in en voegt je producten toe. Je moet namelijk een hostingpakket hebben, de software downloaden, een template aanschaffen en vervolgens relevante plug-ins downloaden voordat je kunt beginnen.

Aan de hand van een aantal voorbeelden worden alle belangrijke onderdelen besproken. Let op, dit artikel is dus slechts een schets van de belangrijkste mogelijkheden, elke situatie is uniek en dient op eigen wijze te worden bepaald. We richten de webshop zo in dat de bezoeker nooit hoeft te twijfelen over hoe hij de producten van zijn keuze kan afrekenen. We inspireren met de juiste teksten en beelden en maken het eenvoudig om af te rekenen. Ik ben super tevreden en raad iedere ondernemer aan samen te werken met Your Concept! Vorig jaar een nieuwe website door jullie laten maken waar ik alleen maar positieve reacties op krijg en deze maand besloten een webshop toe te voegen.

Met uw commentaar en onze experience maken we voor u een professionele webshop die functioneel en representatief is. En bovendien makkelijk in het gebruik, zodat u zelf uw producten en acties actueel kunt houden. Het zoveelste voordeel van een WordPress webshop. Bij JVH webbouw gaan we prat op onze uitstekende service. Wij weten dat u niet zit te wachten op ellenlange overlegtrajecten en additional kosten.

Je hebt de foundation van WordPress nu onder de knie, maar die web site ziet er nog niet echt strak uit. In de volgende stappen gaan we Woocommerce voor het webshop gedeelte, plugins en een thema installeren. De populairste plugin voor het maken van een WordPress-webwinkel is WooCommerce. WooCommerce is gratis vanuit het dashboard te installeren. Zonder te betalen kun je er gemakkelijk een simpele webshop mee opzetten. Op het second dat je serieuzer aan de slag wilt met je WordPress-webwinkel, heb je de keuze uit een groot aantal premium thema’s en plugins. Hier moet je een klein bedrag voor betalen, maar deze thema’s en plugins zijn wel speciaal voor WooCommerce ontworpen.