Naar de inhoud springen

Wat Is Magento? Alles Wat Je Moet Weten Over Dit E

Een webshop is pas compleet als er ook afgerekend kan worden. Dit regel je eenvoudig en snel met onze Magento plugin. iDEAL, Bancontact, Giropay, creditcard en al onze andere betaalmethoden koppel je hiermee in een handomdraai met jouw webshop.

Internationaal en voor elke webshop De on-line verkoop van ruim 30.000 Merchants wereldwijd is gebaseerd op het e-commerce systeem van Magento. Daarnaast heeft Magento een community magento webshop bestaande uit ruim one hundred fifteen.000 leden.

Creëer meeslepende winkelervaringen met next-era technologie: Magento Magento is één van de meest populaire e-commerce systemen. Het is geschikt voor ondernemingen van elk formaat en is verkrijgbaar in verschillende talen, waaronder Nederlands. Dat maakt het installeren eenvoudiger.

Ik stuur je ook nog even apart een berichtje. – Goed om involved magento te zijn. Betaalmethoden Wereldwijd en toch lokaal

Waar Moet Je Op Letten Bij Het Kiezen Van Een Magento Template?

Erg handig als je vragen hebt over de installatie, de beschikbare plugin en andere technische zaken. Een webshop is natuurlijk niet compleet zonder een passende betaaloplossing. Daarom bieden wij een free of charge plugin waarmee je op een eenvoudige manier on-line betalen in jouw Magento webshop mogelijk maakt.

Zodra er een nieuwe replace van de koppeling beschikbaar is, ontvang je een seintje through jouw backoffice. Je hoeft dan alleen nog maar op ‘updaten’ te klikken en je beschikt weer over de laatste versie van de betaalmethode.

krijg je toegang tot het Admin Panel. Daar kan je jouw websites in een handomdraai toevoegen. Om toegang te krijgen tot het panel, maak je eerst een account aan.

Je hebt hiermee al onze betaalmethoden binnen handbereik, zoals iDEAL, Bancontact, creditcards, AfterPay en nog veel meer. Wil je voor het gebruik van een betaalmethode een toeslag berekenen aan de consument? Dat kan met deze Magento koppeling. Je kan hierbij kiezen voor een bedrag of een proportion magento hosting en stelt dit allemaal in through de backoffice van jouw eigen webshop. Installatiebestanden via Github

Wil je direct aan de slag, maar heb je nog geen PAY. Maak direct een gratis account aan. Onze plugin ondersteunt deze versies van het Magento systeem: Pay.nl heeft de primeur met de Magento 2… Direct refunden vanuit Magento en WooCommerce

Wat Zijn De Kosten Van Een Magento 2 Webshop?

Onze betaalmodule is zeer eenvoudig te installeren. Je regelt dit allemaal via Magento Connect en de backoffice van jouw webshop. Je kan zelf de gewenste betaalmethoden selecteren en activeren.