Naar de inhoud springen

Webshop Laten Bouwen Met WordPress?

Nu heeft jamin dit ook al on-line staan in een iets andere vorm, maar is er een plugin die dit aanbied. Omdat we het voor iedereen in ons staff overzichtelijk willen houden hebben we ervoor gekozen om de producten te kopiëren en deze dan handmatig aan te passen.

Tijdens een eerste gesprek bespreken we jouw eisen en wensen. We praten over de strategie en het doel van de webshop.

Cursus WordPress Webshop

Zorg dus in ieder geval dat als je een WordPress webshop neemt, je goed kijkt of de plug-ins goed zijn bijgewerkt. Wat tremendous handig is bij WordPress is dat je bij het maken van nieuwe pagina’s ook heel eenvoudig afbeeldingen, audio- en videobestanden kunt toevoegen. En wil je een video van YouTube plaatsen op je pagina, dan kun je deze bij WordPress heel gemakkelijk invoegen. WordPress biedt een free of charge pakket aan en veel thema’s en plug-ins zijn ook gratis website bouwen. Alleen de hosting kost wel geld maar daarmee kun je al vanaf € 10 per maand klaar zijn. Deze mogelijkheid is dan ook meer geschikt voor ervaren webmasters en grotere bedrijven die een specialist voor maatwerk kunnen inschakelen. Hoewel er onerous aan gewerkt wordt biedt WordPress nog niet altijd alle integraties met de Nederlandse payment suppliers.

Woocommerce is zogezegd een plugin die je installeert. Dit wordt de eerste plugin die geïnstalleerd gaat worden in deze handleiding. Ter informatie zijn er duizenden plugins met allerlei verschillende doeleneinden. In stap 10 van deze tutorial behandel ik nog eight WordPress hosting andere interessante plugins waarmee je een webshop kunt upgraden. Helemaal nu is het on-line ondernemerschap razend populair. Steeds meer webshops openen de virtuele “deuren”.

De prijzen voor deze uitbreidingsmogelijkheden zijn erg verschillend en kunnen oplopen tot tientallen euro? Het onderhoud aan een WooCommerce webshop is grotendeels gelijk aan het onderhoud van je WordPress website. Het door ons geschreven onderhoudsplan voor websites is ook van toepassing op een webshop. Voor WooCommerce zijn er nog wel een aantal toevoegingen, weten wij uit ervaring. Gemiddeld hebben wij met onze webshop onderhoudsklanten 300% meer contact dan onze websiteklanten.

Nu de SEO-optie aanwezig is, kunnen we beginnen met het implementeren van de producten uit je assortiment. Ik heb gekozen voor deze plug-in vanwege het gebruiksgemak en het uitgebreide assortiment op het gebied van thema’s en further mogelijkheden.

  • Je kunt het eigenlijk zo gek niet verzinnen of je kunt het met de plugin maken.
  • Customer Reviews for WooCommerce doet vrijwel hetzelfde en is volgens gebruikers internet zo goed.
  • Ook hierbij zorgen we ervoor dat bezoekers van uw webshop deze internet zo makkelijk kunnen bekijken als op een “gewoon” scherm.
  • We bespreken eerst wat er bij het maken van een webshop komt kijken.

Gezien de reacties op ons oude artikel merken we dat deze verdeling voor een hoop webshop eigenaren niet helemaal duidelijk is. Een vast tarief wat wordt gerekend bij de bestelling van een of meerdere producten. In dit artikel licht ik alle verzendopties toe en laat ik je d.m.v. een video zien hoe je stap voor stap alles op de juiste manier instelt. Het instellen van verzendkosten, verzend zones, verzendmethoden en verzendklassen blijft iets waar veel WooCommerce webshop eigenaren niet direct uitkomen. WooCommerce installeert ook een set handige widgets die je op verschillende plekken in je webwinkel WordPress bouwen kan.

Trager Bij Groot Aantal Producten

De juiste snaar weten te raken om jouw klanten in beweging te krijgen. Dat begint met een heldere en overzichtelijke WooCommerce webshop met een mooi design. Speciaal voor websites met een Woocommerce webshop hebben we een web site onderhoudsplan. Wij zorgen dat je webshop up-to-date blijft en lossen eventuele problemen voor je op. Eenvoudig in gebruik met oneindig veel mogelijkheden. Wij zorgen voor de juiste toepassingen, koppelen betaalsystemen richten je winkel in met producten.

Vul het in zoals op het bovenstaande screenshot is aangegeven en kies voor ‘Opslaan’. Je hoeft dus niet een ander product aan te maken, het valt allemaal onder hetzelfde product met verschillende variaties.

Wil je de gehele webshop zelf bouwen, dan kun je een aantal weken tot maanden ervoor uitrekken. We blijven nog even in de ‘Hello….’ sferen, want ook het Hello rose thema verdient absoluut een plekje in dit artikel. Echt een prachtig en vrouwelijk thema, ik denk wel een van de mooiste WordPress thema’s die ik ooit heb gezien! Komt natuurlijk ook door de mooie afbeeldingen, maar daar moet je even doorheen kijken als je het thema gaat kopen. Het wordt altijd heel anders als je de afbeeldingen vervangt met eigen beeld… ;-). Het Grazie thema is minimalistisch en overzichtelijk.

Dit zijn de WooCommerce plugins die je in ieder geval moet hebben. De WordPress Webshop training wordt gegeven door ervaren WordPress specialisten . Zij werken al jarenlang dagelijks met WordPress en volgen alle nieuwe ontwikkelingen op de voet. Zo ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Een goede webshop moet niet alleen goed werken maar moet er ook goed uitzien. In deze fase leren we je alles over de vormgeving van je shop. Heb je het publiceren van producten goed onder de knie dan gaan we verder met de instellingen van WooCommerce.

Zet onze WordPress specialists voor je aan het werk. Bel ons gerust om een geheel vrijblijvend afspraak in te plannen bij ons op kantoor. Wij hebben een moderne website mogen ontwerpen en bouwen voor OTK Schalkx uit Best in opdracht van Two Design Reklamemakers. Ook in Woocommerce kunnen alle betaalmethoden worden toegevoegd die u wenst.

WordPress themes voor webshopsZoals gezegd werken veel WordPress webshop-plugins standaard al met alle WordPress-themes. Toch raad ik je aan om een theme te kiezen dat speciaal ontwikkeld is voor webshops. Dit zorgt voor een hogere conversie en een duidelijkere site-structuur. Zo’n theme kost misschien tussen de forty en 100 wordpress website greenback, maar is de investering meer dan waard. Als je gebruik maakt van een Content Delivery Network dan laadt je webshop niet vanaf één server, maar vanaf twee of meer servers. Je site wordt omgezet in statische content en van de dichtstbijzijnde server gehaald.