Naar de inhoud springen

Webshop Met WordPress? Dit Zijn 10 Onmisbare Plugins

Woocommerce is een e-commerce toolkit welke er voor zorgt dat je van je WordPress website een WordPress webshop maakt. De Woocommerce plugin is free of charge te downloaden op de web site van Woothemes. Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale en nationale opdrachtgevers. Het WordPress CMS is eenvoudig uit te breiden met een webshop.

Ik heb net zelf de hele lijst langsgelopen en ik heb besloten om meer dan 95% zo te laten. Ik denk dat het verstandig is om te beginnen bij ‘Theme options’. Dit zijn alle generale opties die invloed hebben op het thema. Dit is het eerste dat ik zag na het installeren en activeren van het thema. Je leert daar hoe je thema’s moet beoordelen en hoe je zo’n thema koopt by way WordPress hosting of iDeal en installeert. En wanneer je bij het kopje ‘Afrekenen’ helemaal naar onder scrollt, dan kan je ook de volgorde van de betalingsverwerkers aanpassen. Dit is vooral interessant als je heel wat mogelijkheden aanbiedt.

Het kan dus zijn dat er veel minder backlinks aanwezig zijn op de term ‘kleding kopen’. Het belangrijk dat je bij ‘Your product or service’ de time period invoert waarom je gevonden wil worden, in mijn geval is dat ‘kleding kopen’. Let op dat je hyperlinks onderin ‘Targeting’ juist hebt staan. Wij hosten je website woocommerce op HP servers in verschillende Nederlandse datacenters. De infrastructuur beheren en monitoren wij 24/7 zelf. Wij verhuizen je web site, zodat jij je niet bezig hoeft te houden met termen als FTP, MySQL, databases en configuratiebestanden.

Wat Kost Een Webshop Laten Maken?

Bij Klik & Steen maakt jouw WordPress web site gebruik van onze eigen, supersnelle en veilige servers. Onze speciale servers maken namelijk gebruik van Varnish caching en Caching Redis waardoor jouw gebruikers nooit hoeven te wachten tot de pagina klaar is met laden. We leven in een “on demand” generatie waar niets snel genoeg is, vandaar is snelheid cruciaal om conversie te optimaliseren. Onze snelle servers maken een eind aan laadtijden en ons maatadvies voor internet hosting zorgt voor een web site of webshop die sneller is dan zijn schaduw.

We zijn niet voor niks de best beoordeelde webbouwer van Nederland. We hebben veel ervaring met alles wat belangrijk is om een succesvolle WordPress webshop te bouwen en denken heel graag met je mee. Als je klaar bent met de opmaak, kun je de shoppagina gaan publiceren. Dit doe je door rechtsonderin het Elementorpanel op de groene button ‘publiceren’ te klikken. Er opent vervolgens een nieuw scherm waar je kunt kiezen waar je het template wilt publiceren. In dit geval wil je deze pagina instellen als Shop pagina. Wanneer je bezig gaat met het maken van de shoppagina, kun je hiervoor een aantal widgets gebruiken.

In stap 5 van deze tutorial gaan we enkele algemene instellingen van WordPress doornemen. Deze algemene instellingen zijn te vinden in het bekende linkermenu van WordPress .

De webshop cursus is als groepscursus of als privécursus te boeken. Naast de cursus WordPress Webshop kun je bij ons onder andere de cursus Zoekmachineoptimalisatie of de cursus WordPress Premium volgen. Wanneer je op de Design tab drukt, kun je hier ook de achtergrondkleuren, tekst en andere designelementen aanpassen. Zorg vervolgens dat je de valutaopties goed instelt, en klik dan op Wijzingen opslaan. Log zodra je WordPress geïnstalleerd hebt in op je WordPress dashboard. Een theme is wat het uiterlijk van je WordPress website bepaald.

  • Heel goed bedrijf Justin is ook zeer vriendelijk en denkt altijd mee aan een passende oplossing.
  • Het juist instellen van deze zaken is geen hogere wiskunde, maar wel belangrijk voor het succes van je webshop.
  • Onze krachtige technologie maakt het voor iedereen eenvoudig om een mooie, professionele en functionele web site te maken.
  • Graag zou ik een webshop functie willen toevoegen, woocommerse lijkt me daar ideaal voor.

Wij bouwen webshops in Woocommerce, ’s werelds meestgebruikte ecommerce platform, gebouwd voor WordPress. Deze pagina hoef je in principe niet te veranderen. Het is belangrijk dat je de ‘voorwaarden pagina’ goed instelt.

On-line Betalen

WooCommerce is het meest populairste webshop software program ter wereld. Een eigen webshop maken begint met het kiezen van je CMS. Er zijn various gratis open-source CMS-en waarmee je een webshop kunt opzetten. Als je webhosting bij ons afneemt kun je verschillende CMS-en installeren voor het maken van een webshop, waaronder Magento en WordPress. WordPress in combinatie met de gratis plugin WooCommerce! CMS is een afkorting voor Content Management System. Met dit systeem kun je op eenvoudige wijze een web site of webshop ontwikkelen en content material zoals producten en orders beheren.

De tijd die je kwijt bent aan het maken van een webshop in WordPress is afhankelijk van hoeveel taken je uit besteed en zelf doet. Wil je meer artikelen van Studio Anna Jirina lezen in de categorie ondernemen? Klik hier of volg Studio Anna Jirina by way of Bloglovin’.

Een WordPress webshop kan je in principe binnen een half uurtje al on-line hebben staan! Bij je zoektocht naar goede software program om tegen lage kosten een webwinkel te beginnen ben je WordPress huge al tegengekomen. WordPress is een extreem populair systeem wat door het overgrote deel van de wereld voor reguliere web sites WordPress website wordt gebruikt . WordPress wordt vooral geroemd omdat het CMS van de website eenvoudig te begrijpen is. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos omdat er voortdurende nieuwe plugins gemaakt worden die je vaak free of charge kunt toevoegen. Heb je je webshop laten bouwen en draait alles goed?

Als je webshop heel veel en complexe producten heeft is een WordPress webshop meestal niet de beste optie. Waar andere systemen speciaal ontwikkeld zijn voor webshops, is WordPress oorspronkelijk begonnen als blogplatform. In de tussentijd is het wel uitgegroeid tot een volwaardig CMS, maar alsnog heb je plug-ins nodig om ook producten te verkopen met je website. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer thema’s beschikbaar waarbij je zelf de hele uitstraling en indeling kunt bepalen. Via pagebuilders en drag ’n drop opties in deze thema’s kom je een heel eind zonder zelf kennis nodig te hebben van HTML of CSS.