Naar de inhoud springen

Webshop Systemen Vergeleken

WordPress Webshop Cases Met Woocommerce

Na het downloaden, ga je in je webshop naar Plug-ins > nieuwe plugin toevoegen en upload hier de web gedownloade plug-in en druk op nu installeren. Zoek vervolgens tussen je geïnstalleerde plug-ins, deze plug-in op en klik op settings.

  • Dat is wat lastig, omdat sommige klanten het misschien geen fijn idee vinden om direct naar het afrekenen worden gestuurd.
  • De “Direct kopen”-knop wordt toegevoegd onder elk product, zodat gebruikers direct naar het afrekenen worden doorgestuurd met dat ene product.
  • Dat is omdat Stripe een veelgebruikte betaalmethode is voor bijna alle grote e-commerce platforms.
  • WooCommerce Stripe Payment Gateway is één van de populairste plugins voor WooCommerce.

Wanneer je al deze stappen doorlopen hebt, zijn jouw producten vanuit jouw webshop gekoppeld aan jouw Facebook shop. Zodra je dit gedaan hebt, wordt er automatisch een verzoek voor Instagram shopping aangevraagd. Het kan gebeuren dat je nieuwe WordPress hosting producten en voorraad in eens niet meer doorgestuurd worden naar je catalogus. Wanneer dat het geval is, ga je naar de plug-in. Vaak staat er dan dat je opnieuw de verbinding moet maken tussen de webshop en Facebook, hierna komen je producten weer automatisch door.

Wil je alle stappen nog eens bekijken? Bekijk dan ook mijn YouTube video.

Kies hierna voor Catalog manager. Hier klik je op de blauwe knop catalogus maken. In het volgende scherm heb je de mogelijkheid om te kiezen uit wat voor catalogus je wilt maken. Hier kies je voor e-commerce.

Wel zo handig, need zo kun je gebruik maken van Instagram purchasing in een paar kleine handelingen. In dit blogbericht, laat ik je stap voor stap zien hoe je dit kunt instellen. Facebook koppelen aan Woocommerce Je begint met het koppelen door in je Facebook te gaan naar de bedrijfsmanager waar je pagina aangekoppeld zit. Klik vervolgens links bovenaan naast het Facebook logo op de 9 puntjes, waarna het menu opent.

Hoe koppel je je Woocommerce webshop aan Instagram buying? Wanneer je een Woocommerce/Wordpress webshop hebt, dan is het mogelijk om je producten automatisch in te laden in je Facebook store WordPress website. Hierdoor hoef je niet al je producten handmatig toe te voegen, zodat je ze kunt taggen op Instagram.

In het nieuwe scherm klik je vervolgens op get began en volg de stappen. Kies aan welke Facebook pagina je de catalogus wilt koppelen Wil je je producten ook zichtbaar op je Facebook pagina? Klik dan in het laatste scherm op toevoegen bij facebook-winkel om deze te koppelen.

Vervolgens krijg je twee opties, omdat je Woocommerce wilt koppelen aan de catalogus, kies je voor e-commerceplatform koppelen. Kies vervolgens voor Woocommerce en klik op configuratie voltooien.

Vervolgens krijg je een pop-up waarbij je de pixel moet downloaden voor website maken. Het kan zijn dat je al reeds een Facebook pixel geïnstalleerd hebt. In dat geval, zal je deze nog steeds moeten installeren en krijg je in een later stadium de vraag met welke pixel Facebook je gegevens moet meten.