Naar de inhoud springen

Webshop Woocommerce ● Uw Webshop Specialist Webreturn

Ook is het betaalproces gestroomlijnder gemaakt, zodat webshopbezoekers minder snel afhaken. Alle grote modulemakers hebben nieuwe versies van hun modules ontwikkeld. Allemaal op foundation van de nieuwe versie van Magento. Het platform heeft nu allemaal nieuwe snufjes waar developers blij van worden.

Dit hangt natuurlijk ook veel af van hoe je je webshop hebt opgezet en welke internet hosting je hebt gekozen. Het platform is compleet opnieuw opgebouwd, met moderne developmenttechnieken. Dat zorgt ervoor dat alles razendsnel is.

Magento Koppelingen En Plug

Magento 2 is in de meeste opzichten vele malen beter dan zijn voorganger. De nieuwe versie is in de foundation maar liefst 25% sneller!

Er is niet alleen aan de klant gedacht. Ook de beheerder heeft het nu makkelijker dankzij een vereenvoudigd dashboard. Het aanmaken of aanpassen van producten is stukken eenvoudiger door een betere lay-out.

Ook is er een natuurlijke verdeling gemaakt tussen het systeem- en shopbeheer. Magento 2 is ontworpen vanuit het idee ‘cellular first’. Er is eerst gekeken naar de ervaring van een webshopbezoeker op een smartphone, want steeds meer webshopbezoekers doen op die manier aankopen.

Dat zorgt voor modules met een betere werking en feel and appear. Wij ontwikkelen onze webshops al jarenlang met Magento. Hierdoor hebben we de kennis en experience magento hosting in huis om jouw webwinkel op te zetten. E-commerce 360®: samen bouwen aan een succesvolle webshop

Naast de ontwikkeling denken we, vanuit ons concept E-commerce 360®, graag met je mee e-commerce over je e-commercestrategie. Hierbij bouwen we samen met jou aan een succesvolle webshop!

In Nederland zijn er ongeveer 24.000 magento webshops 13% van de webshops in Nederland maakt gebruik van Magento In 2015 werd de nieuwste versie van het e-commerce systeem gelanceerd.