Naar de inhoud springen

Woocommerce 5 Fifty Two Fixt Performance Problemen

Bij webshops met maar “weinig” producten kan je through de productpagina andere producten als UpSell opgeven. Heeft je shop veel producten, dan is de UpSell functie niet voordelig. Wanneer het assortiment regelmatig wijzigt is een dynamische functie voordeliger. WooCommerce heeft ook een functie voor de dynamische vertoning van gerelateerde producten, maar die functie toont niet de meest relevante producten. Mailchimp for WordPress is een bijzonder functionele plugin. Je kan het gebruiken voor het verzamelen van inschrijvingen en voor de synchronisatie van je klanten/orders met Mailchimp.

Heb je een kleinere WooCommerce-webshop waarin niet veel spullen verkocht worden? Mollie is een Nederlandse betalingspartner met en kant-en-klare plugin voor betalingen binnen WooCommerce. Indien je voor WooCommerce kiest, is het wel mogelijk om iDEAL als betalingsmogelijkheid toe te voegen aan jouw webshop.

Verzendkosten Per Product Instellen

Promotie – Een notitie voor een evenement, een speciale vakantie, een bundel, een verkoop op alle / sommige artikelen of free of charge verzending. Zoek vervolgens tussen je geïnstalleerde plug-ins, deze plug-in op en klik op settings. Kies vervolgens voor Woocommerce en klik op configuratie voltooien. Webgebaseerd platform voor websitemarketing dat bedrijven helpt bij het genereren van leads en omzet through aanpasbare instruments.

Met de invoering van de nieuwe AVG wetgeving en het lekken van data door Facebook is iedereen zich nog meer bewust van alle information die bedrijven van je hebben. Daarom is het natuurlijk van groot belang dat jij dit voor je webshop ook op orde hebt. Net als WordPress zelf is Woocommerce volledig open-source en gratis. Maar wil je echt gebruik maken van de kracht van Woocommerce, dan ontkom je er niet aan om betaalde extensies te gebruiken. Hierdoor kunnen de kosten aardig oplopen, zeker gezien veel extensies bestaand uit jaarlijkse abonnementen. Ja, je hebt meerdere WooCommerce-koppelingen nodig met Exact Online als je gebruikt maakt van multisites of multistores in verschillende talen.

  • Het is namelijk zo, dat plugins ervoor zijn gemaakt om een bepaalde functionaliteit toe te voegen.
  • Want we worden on-line nogal op onze wenken bediend.
  • Hoewel de 24-uurs economie nog niet altijd zichtbaar is in het straatbeeld, wil je als ondernemer wel altijd voor jouw klanten klaarstaan.
  • Daarnaast kan het slim zijn om je accounts met 2-factor authenticatie te beveiligen.
  • Deze informatie wordt allemaal verzameld in de database.

WooCommerce kun je dus simpel gezegd naast webshop plugin ook zien als een extra hulpmiddel om mensen betalingen te laten verrichten. WooCommerce is de webshop plugin voor WordPress, dus feitelijk zoek je een WordPress template met daarin de WooCommerce functionaliteit toegevoegd. Zo ben je er zeker van dat je pagina’s allemaal binnen het design van de webshop vallen. Koop je een template die WooCommerce niet ondersteund dan kan je wel WooCommerce qua functionaliteit toevoegen, maar dan wordt het design meestal niet mee genomen. Het is dus belangrijk om daar goed op te letten. WooCommerce is het toonaangevende en gratis e-commerce winkelsysteem in het WordPress-universum.

Verder is het ook niet een, twee, drie duidelijk wat je moet doen om het thema zo te krijgen. Het voordeel aan WordPress en WooCommerce is dat iedereen er mee overweg kan. E-commerce platform Magento bijvoorbeeld is een stuk ingewikkelder.

Wat Kost De Koppeling?

Zo kun je in Google Analytics veel beter de hele buyer journey in kaart brengen. Bezoekers uit een land met een andere valuta plaatsen vaak geen bestelling omdat zij niet scherp hebben hoeveel een euro of dollar is in hun eigen valuta. Nog een voordeel aan WooCommerce is dat de webshop gekoppeld zit aan WordPress waardoor je maar 1 backend hebt.

Wij raden je dan ook aan om te werken met een thema dat deze functionaliteiten ondersteunt. Elementor adviseert zelf om te werken met het thema Storefront. Maar OceanWP en Astra zijn ook een goede thema’s die je kunt gebruiken in combinatie met Elementor. Ook kun je kiezen voor een premium thema dat specifiek is gemaakt voor Elementor in combinatie met WooCommerce. Om te beginnen is het goed om te weten dat werken met Elementor en WooCommerce thema afhankelijk is.

Het is daarom ook aan te raden om hiervoor professionals te raadplegen. WooCommerce is open source, wat betekent dat ontwikkelaars overal ter wereld toegang hebben tot de bron van de software.

Toch werkt niet elke WordPress-thema optimaal met WordPress hosting. Dat laatste is een beetje een vreemde reden… Je kunt immers beter de hele web site tijdelijk verstoppen. Maar ik vermeld ‘m toch even in het rijtje, omdat dit eigenlijk de gedachte was achter het ontstaan van deze functie; om te laten weten dat de webshop niet werkt.

Het is sowieso nooit af te raden om je eens te verdiepen in plugins die de WooCommerce functionaliteit nog beter kunnen maken dan dat die eigenlijk al is. Anyway, in dit artikel maken wij een lijstje van onze favoriete WooCommerce plugins, maar voordat we beginnen geven we je eerst nog een paar tips wordpress webshop. Web-Company heeft voor various webwinkel systemen standaard koppelingen ontwikkeld. Je ontvangt een e-mail met de gegevens die we nodig hebben om de koppeling op te zetten.

Met Admin Columns en de WooCommerce integratie kan je de producten, klanten en order overzichten in je dashboard uitbreiden. Je kan additional kolommen toevoegen, extra filters mogelijk maken en de gegevens inline bewerken. Hierdoor krijg je niet alleen beter inzicht in de informatie, maar kan je ook snel wijzigingen aanbrengen. Wij gebruiken WP All import samen met de uitbreiding voor WooCommerce voor grotere webshops of voor het snelle importeren van nieuwe producten. Een import through woocommerce deze plugin werkt snel en vereist niet veel technische kennis.

Nadat het bijwerken is voltooid is het nog aan te bevelen om de WooCommerce plug-in even te deactiveren dan weer te activeren. Hierdoor worden ook mogelijk nieuw geïnstalleerde onderdelen meteen geactiveerd.