Naar de inhoud springen

Woocommerce Archives

Een deel van deze eisen is nog wel te configureren, maar een groot deel zal ook daadwerkelijk geprogrammeerd moeten worden. Dit is met de core functionaliteiten van WooCommerce niet mogelijk. Echter kan dit met de Shipping to multiple website maken adresses plugin wel gerealiseerd worden. Zijn jouw producten maatwerk?

Thoughts On “best Voor Woocommerce: Welke Kies Je?”

Moet je bijvoorbeeld een specifiek aantal meters kabel verkopen met allerlei uiteenlopende aansluitingen? Of verkoop je computer systems die op maat geassembleerd worden bij iedere bestelling. Normaliter wordt dit dan door een verkoper in overleg met de klant samengesteld in een offerte. Er is echter enorm veel te automatiseren op dit gebied. En dit kan heel goed met WordPress hosting, maar dit is uiteraard wel in iedere situatie maatwerk.

Dit kun je in WooCommerce niet goed afvangen, ook niet met plugins. Een volgende stap in een B2B shop is dat je verschillende type accounts nodig hebt. Wanneer we naar WooCommerce en Magento 2 kijken zal dit in beide gevallen maatwerk worden.

WooCommerce heeft dit niet als standaard functionaliteit, maar dat geldt ook voor andere e-commerce platformen zoals Magento 2. Dit zijn onderdelen die voor iedere platform idealiter ‘from scratch’ uitgedacht, ontworpen en geïmplementeerd worden.

Woocommerce Extensies Om De Checkout Te Vereenvoudigen

Je hebt specifieke afspraken rondom betaalcondities met je klanten. Hierin maak je afspraken over betaaltermijnen, boetes of rentes, kortingen bij vooraf betalen, enzovoorts. Uiteraard kun je met WooCommerce de klant laten afrekenen met verschillende betaalmethodes. Je kunt zelfs per kind wordpress webshop account instellen welke methodes beschikbaar moeten zijn. Via plugins is het wel mogelijk om op basis van een accounttype andere betaalopties te tonen.