Naar de inhoud springen

Woocommerce & Exact On-line Koppeling

Ik gebruik de pixel zelf wel maar niet actief vanaf de ‘shop’ op Facebook. Enige advies wat ik je kan geven is om het nogmaals te doorlopen, alles lijkt gewoon goed te staan. Als je ideas hebt die niet in dit artikel beschreven zijn laat het ons dan weten in een reactie. Dit kan zowel bij Magento als Woocommerce met speciale extensies die hiervoor zijn bestemd. Daarnaast kun je numerous handmatige aanpassingen doen zodat de veiligheid nog beter is en verder wordt uitgebreid. De kosten die je sowieso hebt zijn de hosting kosten, dit hangt dan ook volledig af van je internet hosting provider.

De voordelen van een WooCommerce webshop zetten wij graag voor je op een rijtje. Om te beginnen onderzoeken wij de customer journey van jouw doelgroep. Met die uitkomsten bedenken, ontwikkelen en optimaliseren we de conversiepunten van jouw webshop.

  • Daarmee kun je eenvoudig overstappen zonder dat je iets zelf hoeft te doen.
  • Heel ingewikkeld is het meestal niet en de betaalproviders hebben hier ook wel handleidingen voor geschreven.
  • Anders kan het ook komen doordat er bij BTW tarieven een plaatsnaam, gemeente, provincie of postcode is ingevuld.
  • De Klarna Checkout is volledig geïntegreerd waardoor je klanten direct Betaal nu en Betaal later kunnen gebruiken.
  • De SaaS webshops kun je niet uitbreiden door te programmeren maar door te werken met een theme en apps voor uitbreidingen zoals koppelingen.

Als je je WooCommerce webshop laat maken door Suite Seven, geniet je van een aantal voordelen. Allereerst zijn wij echte WooCommerce specialisten, wij kennen alle ins-en-outs van het systeem. Denk aan het implementeren van een koppeling of het bouwen van maatwerk functionaliteiten.

Wanneer je een Woocommerce/Wordpress webshop hebt, dan is het mogelijk om je producten automatisch in te laden in je Facebook store. Hierdoor hoef je niet al je producten handmatig toe te voegen, zodat je ze kunt taggen op Instagram. Wel zo handig, want zo kun je gebruik maken van Instagram shopping in een paar kleine handelingen. In dit blogbericht, laat ik je stap voor stap zien hoe je dit kunt instellen. Er is een groot aantal e-commercesystemen, maar de twee bekendste zijn toch wel WooCommerce en Magento. Het platform Magento zat geruime tijd veilig op de troon in webshopland.

Een dergelijk thema kiezen kan je webwinkel snel veel handiger en mooier maken. Onder andere zijn er widgets om geavanceerd door je producten te zoeken, om recensies toe te voegen enzovoort.

Onverslaanbare Snelheid

WooCommerce is momenteel de meest gebruikte webwinkel software program. Dit hangt ontegenzeggelijk samen met de gebruiksvriendelijkheid van de software program. Voordat je WooCommerce kunt gebruiken is het belangrijk om de plugin ook nog te configureren. Dat houdt in dat je de zogenaamde “wizard” doorloopt om alle standaardinstellingen goed te zetten. Daarna kan je aan de slag met de verkoop van producten. Heb je al een WordPress web site en wil je graag aan de slag om ook zelf producten te gaan verkopen? Met Woocommerce voeg je in een handomdraai een volledige webwinkel toe aan je website.

Je kunt de koppeling eerst 30 dagen free of charge uitproberen. Tegen het einde van de proefperiode ontvang je een link waarmee je je contract kunt voortzetten. Als je na 30 dagen niet betaalt stopt de koppeling automatisch en heb je GEEN betaalverplichting. • Je kunt WooCommerce bestellingen met terugwerkende kracht importeren in SnelStart. Als het om Search Engine Optimization gaat, is Yoast web optimization WordPress hosting de meest bekende plug-in voor WordPress.

Met zo’n pagebuilder kan je bijvoorbeeld de indeling van de homepage of van een landingspagina bepalen. In de afbeelding hieronder heb ik twee keer op ‘Add Element’ geklikt en een ‘Boxed content’-blok toegevoegd. Daarna heb ik met die twee streepjes helemaal rechts allebei de bokken een 1/2 breedte gegeven, zodat ze naast elkaar komen te staan. Wat je ook bij de afbeelding kan zien is een hoop vage Engelstalige code. Het duurde een paar seconden voordat ik realiseerde wat het was. Het blijkt de code te zijn van de ‘Pagebuilder’ die bij dit thema zit.

Met deze koppeling is het mogelijk om bestellingen vanuit je webwinkel automatisch door te zetten naar je iMUIS Online administratie. Deze bestellingen hoeven dus niet meer handmatig in je boekhoudpakket ingevoerd te worden. Je kunt zelf instellen op welk moment de bestellingen worden verwerkt in iMUIS Online. Nadat de koppeling geïnstalleerd is, worden bestellingen ieder uur vanuit de WordPress webwinkel opgehaald. Hoe meer je weet over je klanten en de manier waarop ze omgaan met je webshop, hoe beter je uiteindelijk kunt inspelen op de behoefte van je doelgroep.

Ontwikkelaars worden dus aangemoedigd de software program zelf aan te passen of uit te breiden. Een actieve community van enkele honderden ontwikkelaars werkt elke dag aan verbeteringen of uitbreidingen. Mocht je zelf zien waar het beter kan, dan kun je altijd onderdeel worden van de discussie op GitHub.

Stap 1: Bedenk Goed Wat Je Jouw Buyers Wilt Bieden

Ls je een webwinkel wilt beginnen of vernieuwen, dan zal WooCommerce je waarschijnlijk bekend in de oren klinken. Mocht je nou een functie willen toevoegen maar je weet niet precies hoe je dat moet doen of met welke plugin. Aarzel dan niet, de WPsupporters zijn echte WooCommerce specialisten en wij helpen jou graag. Mocht jij je webshop willen uitbereiden met functies, dan hoop ik dat bovenstaande lijst je hiermee zal helpen.

Net als WordPress wordt WooCommerce regelmatig geüpdatet. Updates kunnen jouw webshop veiliger en stabieler maken, omdat bijvoorbeeld veiligheidslekken gedicht worden. Echter kunnen er veel problemen ontstaan na een update WordPress.

We praten uiteindelijk over de snelheid van je website. Die moet acceptabel zijn voor de bezoeker met het aantal producten dat je wilt verkopen. Als de gebruikerservaring goed is, zal je website converteren en praat je over een succesvolle implementatie. Zoals we eerder benoemden, komt bij een webshop de toepassing van caching veel complexer terug dan bij een reguliere website. De webcontent is vaak erg dynamisch en bevat per bezoeker specifieke informatie zoals de winkelwagen en het account met alle gegevens van dien.

Denk aan de productnamen, omschrijvingen, afbeeldingen, prijzen, attributes, beoordelingen en hyperlinks. Hierdoor verloopt het opstellen van een nieuwsbrief snel en eenvoudig. Met een druk op de knop plaats je een product in de juiste opmaak in jouw nieuwsbrief. De laatste stap om je webwinkel werkend te maken, is het toevoegen van verzend- en betaalmethoden.

Als je net begint met het verkopen van producten of diensten, kun je vaak wel uit de voeten met een free of charge thema. Maar uiteindelijk is de kans groot dat je bepaalde mogelijkheden gaat missen. WooCommerce wordt wel eens vergeleken met Lego, dat je ook continu kunt uitbreiden. Je kunt klein beginnen en naarmate je webshop groeit het aantal functionaliteiten vergroten. De plugin wordt dan ook gebruikt door mensen die een handjevol producten of diensten verkopen en door grote ondernemingen met een uitgebreid assortiment. Van de WordPress Toolkit krijg je belangrijke tips over de beveiliging van je webshop. Met een paar muisklikken beveilig je je webshop tegen de meest voorkomende problemen en hou je tevens WordPress, plugins en thema’s volledig up to date.

Dat maakt niet alleen betalen met iDEAL mogelijk, maar ook veel andere betaalmethodes. We ondersteunen onder andere de volgende betaalproviders. Voor sommige betalingsproviders bieden we zelf ondersteuning voor automatische terugkerende betalingen. Hierdoor kan het gehele bestelproces geautomatiseerd worden.