Naar de inhoud springen

Woocommerce Handleiding Voor Een Professionele Webshop

WebGenerator blogt over on-line advertising, webdesign, conversie-verhoging, content administration en meer. Wil je een mailtje ontvangen als we een nieuw artikel plaatsen? Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy|© WebGenerator 2017

Ook hierbij zorgen we ervoor dat bezoekers van uw webshop deze internet zo makkelijk kunnen bekijken als op een “gewoon” scherm. WooCommerce kent standaard verschillende verzendmethoden, die door middel van add-ons verder zijn uit te breiden. WooCommerce is volledig Nederlands instelbaar, zowel wat betreft de “voorkant” van de webshop als de beheerkant waarin u de webshop onderhoudt. Klanten van uw webshop kunnen zich bij een aankoop registreren.

Woocommerce Uitgebreid Beheren

WooCommerce biedt standaard een aantal betaalmethoden en er zijn veel add-ons beschikbaar waarmee deze kunnen worden uitgebreid. Alle voor de hand liggende betaalmethoden zoals iDeal, creditcard, betaling op factuur en PayPal kunnen worden gekoppeld. Hierin onderscheidt een gecombineerde WooCommerce/WordPress webshop zich duidelijk van oplossingen die puur op e-commerce gericht zijn. U beschikt immers over alle CMS-functionaliteiten van WordPress… en die zijn enorm veelzijdig.

Voor “heavy obligation” webshops met vele duizenden producten zijn oplossingen als Magento en SEOshop wellicht een beter alternatief. Als u zich voor het eerst oriënteert op het gebied van webshopoplossingen, kan het moeilijk zijn om te bepalen wat voor u de meest geschikte oplossing is. Tijdens een gesprek bekijken we graag wat uw ambities zijn en welke webshopoplossing daar het best bij kan past. Neem dus gerust contact met ons op voor een afspraak:mail onsof bel en vraag naar Martin van den IJssel. Website laten makenWebdesign mogelijkhedenWebshop-ontwikkelingE-mail marketingPortfolioOfferte aanvragenSupportBlogOver WebGenerator

Voor specialty shops en niche shops is een webshop o.b.v. WooCommerce en WordPress dan ook zeker een overweging. Een WordPress/WooCommerce webshop vormt hierop geen uitzondering.

woocommerce maakt het mogelijk om naast “gewone” producten ook uiteenlopende andere productsoorten te verkopen. » Attributensets voor productfiltering » Onderverdeling in categorieën en subcategorieën Als relatief nieuw product heeft WooCommerce goed gekeken naar zowel “traditionele” webshopfuncties als naar recentere e-commerce ontwikkelingen.

Categorie: Woocommerce

De “hybride” oplossing van de WordPress hosting e-commerce plugin binnen WordPress biedt het beste van twee werelden. Misschien niet voor “mega-outlets” maar in de laatste jaren zeker uitgegroeid tot een serieus alternatief. Benieuwd of WooCommerce + WordPress iets voor u is?

Op advertising gebied biedt WooCommerce dan ook veel functionaliteit. » Productbeoordelingen (review/ratings) » Gelaagde navigatie: filteren op productkenmerken » De zoekmachinevriendelijkheid van WordPress

Is WordPress + WooCommerce de oplossing voor uw webshop? Niche shops en specialty shops zullen dan ook excellent wordpress website uit de voeten kunnen met WooCommerce/WordPress.

Ze krijgen dan een klantaccount waarin ze eenvoudig hun contactgegevens en adresinformatie kunnen inzien en beheren. Ook hebben ze op deze manier inzicht in hun bestelstatussen en orderhistorie.