Naar de inhoud springen

Woocommerce Installeren

Woocommerce Postnl Plugin

De WooCommerce plugin is free of charge te gebruiken en volstaat uitstekend voor een foundation webshop. Vrijblijvend telefonisch advies Wilt u weten wat wij zouden verbeteren aan uw web site wordpress webshop of webshop? Vraag geheel vrijblijvend een gratis, telefonisch advies aan. Advies over de inrichting van uw web site

Wat moet ik doen voor de AVG? “WebFundament levert goed werk af en ik spreek uit ervaring: mijn web site ziet er super strak uit!

  • Er zijn genoeg uitbreidingen die je daar bovenop kan gebruiken.
  • En doordat het gratis is, heb je weinig te verliezen.
  • Dat zijn onder meer MailChimp, WooCommerce Memberships en Jilt voor WooCommerce.

Clever gelooft in samenwerken. Met onze klanten, maar óók met business companions, want samen zijn we slimmer. We koppelen WordPress hosting krachten om het beste resultaat voor onze projecten te bereiken. Dat doen we door exclusieve samenwerkingen met de onderstaande partijen.

Cookie instellingen aanpassen WooCommerce is de populairste WordPress plugin voor het maken van een webshop. De foundation functionaliteiten van WooCommerce zijn het tonen van producten , plaatsen van producten in een winkelwagen en het afrekenen van een bestelling. Maar liefst 41% van alle webshops is gemaakt met WooCommerce. Dit zijn dan geen webshops zoals Bol.com of Coolblue.nl, maar vooral webshops met enkele tientallen of honderden producten.

Woocommerce Webshops Bouwen

Neem dan contact op met Jasper van den Broek. Heb je vragen over WordPress of WooCommerce, neem contact op met:

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN? We denken vanuit rendement en klanttevredenheid en willen alles meten om te kunnen verbeteren. De one-cease wordpress webshop-shop voor clever business instances en omnichannel oplossingen.

Teruggebeld worden binnen 1 werkdag Jarenlange ervaring, motivatie en passie, benutten wij bij de realisatie van web sites én advisering omtrent websites. WebFundament realiseert duidelijke web sites die goed vindbaar zijn in Google en ook goed worden weergegeven op mobiel en tablets. Websites die zorgen voor meer aanvragen en/of verkopen.