Naar de inhoud springen

Woocommerce Plugin Installatie

Er zijn meerdere gebruikers van Poedit die wel graag van een dergelijke functionaliteit gebruik willen maken. De ontwikkelaar van Poedit geeft echter in een ticket het volgende aan: Uiteindelijk heb ik de volgende twee commando’s geschreven waarmee we de WooCommerce vertalingen kunnen opdelen in verschillende bestanden. Bovenstaande commando’s bestaan uit 2 delen, een ‘find’ commando waarmee alle PHP-bestanden binnen de plugin worden gevonden. En een ‘xgettext’ commando die alle vertalingen binnen deze bestanden op zoekt.

Probeer De Koppeling Gratis Uit

Ideal Toevoegen Aan Je Webshop

24 Reacties op WordPress hosting teksten wijzigen In het bericht “WooCommerce ‘Toevoegen aan winkelwagen’ tekst wijzigen” schreef ik al hoe je een specifieke WooCommerce tekst kon wijzigen. Helaas zijn met behulp van deze oplossing niet alle WooCommerce teksten te wijzigen.

Hier worden de WordPress vertaalfuncties als ‘keyword’ meegegeven. Mocht je overigens bij het uitvoeren van het tweede commando een “Segmentation” fout krijgen dan moet je misschien je gettext pakket updaten. Ik kreeg op mijn Mac deze fout met gettext versie 0 WordPress website.18.1. Na het updaten van gettext via MacPorts naar versie 0.18.2 was dit probleem opgelost:

Divi En Wpml Meertalige WordPress Website

In de wordpress website ‘load_plugin_textdomain’ perform is duidelijk te zien hoe dit is opgezet. Om de vertalingen zo efficiënt mogelijk op te zetten moeten er 2 .PO of .POT bestanden aangemaakt worden. Normaliter scande ik altijd met behulp van Poedit naar alle vertaalbare teksten binnen een plugin. Echter kan ik met Poedit niet onderscheid maken tussen vertalingen binnen de admin omgeving.

  • Met deze plugin kun je je WooCommerce winkel integreren met HubSpot en de kracht van deze twee platforms ontgrendelen.
  • Over het algemeen kan ShipStation elk bedrijf dat iets moet versturen geld en tijd besparen.
  • Met snel en goedkope verzendingen en je eigen merknaam op het verpakkingsmateriaal, lijkt dat een prima deal voor veel kleinere winkels.
  • Of je ShipStation moet kiezen hangt af van de omvang van je bedrijf en of je waar voor je geld krijgt.

Vervolgens hebben we de gegenereerde .POT-bestanden toegevoegd aan onze GlotPress installatie. Deze verbetering hebben we ook verwerkt in de “WooCommerce ” plugin. Met behulp van een Makefile kunnen we eenvoudig de 2 .POT-bestanden aanmaken: WooCommerce teksten wijzigen