Naar de inhoud springen

Woocommerce Webshop Maken Eenvoudig Stappenplan

Dit betekent dat jouw webshop samen met tientallen, honderden of soms zelfs wel duizenden anderen webshops op één server komt te staan. Het voordeel hiervan is dat deze vorm van webhosting erg goedkoop is, maar het heeft ook een groot aantal nadelen.

Jouw eigen web site online en bereikbaar voor iedereen! Maak van jouw idee een kant en klare en unieke web site die bereikbaar is voor het gehele internet.

Vertel ons kort welke WooCommerce processen jij graag wilt automatiseren met deze Integration tool wordpress webshop. We laten je binnen 15 minuten zien hoe snel en eenvoudig dit is.

Je verkoopt de nieuwste video games voor de nieuwste consoles. In dit geval zal je top level productcategorie hoogstwaarschijnlijk Games zijn waar zich het grootste deel van de catalogus zal bevinden. Nu komt het leukste stuk, het toevoegen van de producten! Maar voordat we hier mee beginnen zal je eerst vertrouwd moeten raken met de categorieën, tags en eigenschappen van producten. Op het second van schrijven is alleen de MaxMind geolocatie beschikbaar.

Magento Of Woocommerce: Welk Systeem Is Beter?

Dus bij het afrekenen krijgt de klant pas de prijs te zien met btw, dit wordt dan 36,30. Probeer een domeinnaam huge te leggen die makkelijk op te schrijven en te onthouden is. Dus als je de domeinnaam zou vertellen tegen een vriend/vriendin, dan zou hij/zij die in één keer goed op papier kunnen zetten. En omdat het hebben van een testomgeving extra handig is voor webshops.

Het kan voorkomen dat je met je store graag wilt dat er verkocht wordt, maar niet naar de brievenbus wilt gaan voor een hele kleine order . Als het gaat om performance en vindbaarheid in de zoekmachines, dan zijn er plugins die je hierbij kunnen helpen. Je hoeft niet direct een volwaardige SEO professional te zijn om toch je webshop te optimaliseren. Enkele zeer handige plugins die hierbij kunnen helpen vind je hieronder. WooCommerce is succesvol webshopsysteem dat intussen wereldwijd meer dan 5 miljoen keer gedownload is. Het is een omgeving die je gemakkelijk en free of charge kunt downloaden.

Zij Lieten Al Door Ons Een Woocommerce Webshop Realiseren

Kies daarnaast of je de factuur per e-mail wilt versturen aan de klant. Met deze add-on kun je één standaard kostenplaats meegeven aan de boekingen, facturen of orders. Daarnaast kun je op foundation van het land van de verzending de kostendrager in Exact vullen. We begrijpen dat onze software program een belangrijke schakel in je bedrijfsproces is. Daarom magazine je, zodra de software program is geactiveerd, de juiste ondersteuning verwachten. Dit hebben wij ondergebracht in onze Service Level Agreements (SLA’s), die gelden voor vrijwel al onze xCore-producten.

Je kan hier de zeer belangrijke hoofdafbeelding/uitgelichte afbeelding toevoegen. Onder het hoofd dialoogvenster is het product information paneel. Hier kan je het kind product definiëren en of het een downloadbaar , of virtueel product betreft. ● Een virtueel product kan een niet-tastbare dienst zijn, bijvoorbeeld de ‘Installatie van WordPress ‘. De tekst op de button is per product aside woocommerce in te stellen. In dit onderdeel kan je verschillende verzendklassen aanmaken, die je dan later kan toewijzen aan per product.

Om goede support te kunnen bieden willen we namelijk alle ins en outs van het project kennen. Webshops die we niet zelf hebben ontwikkeld gebruiken vaak plugins of thema’s waar we niet bekend mee zijn. Helaas is het dan niet mogelijk om het hoge serviceniveau na te streven waar Studio Brabo voor staat. Kies een goede hostingprovider en zorg dat je continu bezig bent met het optimaliseren van je webshop. Dit is zeer tijdrovend, maar levert in the long run meer klanten op. Geen van beide platformen is in dit opzicht beter dan de ander.

Woocommerce Voorbereiding

Bezoekers hebben weinig geduld, als jij een snelle webshop hebt blijven mensen er langer op en bezoeken zij meerdere pagina’s. Niet alleen voor je bezoekers is het belangrijk dat jij een snelle web site hebt. Ook voor de Google indexatie is het goed om een snelle webshop te hebben.

  • Een veilige en goed werken betaalfunctie is essentieel voor elke webshop.
  • Met behulp van de WooCommerce plugin kan je je producten aanbieden aan de consumenten.
  • Dan wordt de voorraad automatisch afgeboekt in het boekhoudprogramma.

Hiermee adverteer je binnen Facebook een stuk effectiever. U kunt uw bestellingen automatisch bevestigen met een betaallink, welke direct in de bevestigingsmail verwerkt wordt. Automatisch gegenereerd om uw consument een naadloze betaalervaring te bieden en additional handmatig werk voor u weg te nemen. Zodra de koppeling actief is registreert Picqer webhooks in je WooCommerce shop WordPress hosting. Daarmee geeft je store realtime een seintje naar Picqer als er een nieuwe bestelling is. Standaard importeert Picqer alleen bestellingen die betaald zijn.

Voor een betere zoekervaring zijn de laatste jaren enkele nieuwe plugins ontwikkeld. Relevanssi is de enige plugin met een free of charge versie die goed presteert en ook grotere web sites ondersteunt.