Naar de inhoud springen

Woocommerce Webshop

Functies Van Een Woocommerce

Als je totaal geen ervaring hebt met het gebruik van WooCommerce, is het zeker handig om een handleiding te downloaden en deze als naslagwerk te gebruiken. Bij Vimexx hebben we een uitgebreid assortiment aan internet hosting mogelijkheden. Hieronder valt ook de mogelijkheid voor WordPresse en WooCommerce internet hosting. We hebben alle hosting pakketten dusdanig geoptimaliseerd dat zowel WordPress zelf als WooCommerce excellent werken op de internet hosting pakketten!

Om deze plugin te installeren, hoef je alleen onderstaande stappen te volgen. Stap 2: zoek rechtsboven in het zoekveld op ‘WooCommerce’. Het eerste resultaat dat je te zien krijgt, is ‘WooCommerce – excelling eCommerce’ van WooThemes. Dit is de juiste WooCommerce plugin. Stap 3 WordPress: klik op de plugin van WooThemes en vervolgens op ‘Nu installeren’.

Wil je zelf ervaren hoe dit gaat? Dan kun je een internet hosting pakket afnemen by way of WordPress Hostingen/ofWoocommerce internet hosting.

Voor je WooCommerce kunt installeren, heb je eerst WordPress nodig. WooCommerce is namelijk een plugin van WordPress, die enkel werkt als je dit CMS ook geïnstalleerd hebt. Voor het installeren van WordPress gebruik je een van de vele handleidingen die hierover geschreven zijn. Deze kun je gemakkelijk en snel on-line vinden. Zo hebben wij ook een handleiding hiervoor beschikbaar gesteld, namelijk: Hoe installeer ik WordPress via Installatron?

ofHoe installeer ik WordPress by way of Softaculous? Volg alle stappen in de handleiding en je hebt WordPress in een mum van tijd geïnstalleerd. Nu kun je door naar de volgende stap: het installeren van WordPress hosting. Het installeren van WooCommerce lijkt misschien lastig, maar in feite is dit erg gemakkelijk.

Het installatieproces begin direct. Stap four: als de plugin geïnstalleerd is, wordt er automatisch een nieuw scherm geopend. Dit scherm helpt je de plugin te activeren. Als je dit hebt gedaan, kun je woocommerce direct gebruiken.

Tip: download een WooCommerce handleiding Heb je geen ervaring met het gebruik van WooCommerce? Download dan een van de vele WooCommerce handleidingen die je online kunt vinden, voor je deze plugin actief gaat gebruiken.

Stap three Een Webshop Maken Met Ideal Plugin