Naar de inhoud springen

Woocommerce WordPress Webshop

Integratie Analytics & Meetbaarheid Dankzij onze maatwerk oplossingen zijn je online WordPress website mogelijkheden eindeloos.

Stap 4 2 Btw Instellen In Jouw WordPress Webshop

Schiet webshop orders direct door naar je boekhoudprogramma, print verzendlabels direct uit en push nieuwe WordPress hosting klanten direct naar je CRM pakket. Je leest hieronder meer over de verschillende mogelijkheden.

Als het bestelproces te lang of onduidelijk is, verklein je de kans op een conversie. Potentiële klanten hebben graag duidelijk inzicht in de stappen die zij woocommerce moeten doorlopen om een bestelling te plaatsen. Daarom ontwerpen en realiseren wij een vlot en helder bestelproces met het doel: zoveel mogelijk verkopen.

Een greep uit de e-commerce oplossingen die wij realiseren: Werk je met backoffice software program of een CRM systeem? Heb je een koppeling met administratieve software program? Of werk je samen met een verzender als PostNL of DHL? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een API koppeling; een realtime koppeling waarmee je jouw webshop integreert met de software die je gebruikt.

Online shoppen through mobiel of tablet is tegenwoordig heel normaal. Het is dus zaak om de juiste werking en beleving van jouw webshop ook mobiel te faciliteren. Ieder nieuw project leveren wij daarom standaard volledig responsive op.

Mogelijkheden WordPress Webshop

We zorgen ervoor dat jouw maatwerk WooCommerce webshop er ook mobiel gelikt uitziet, zodat je mobiele bezoekers eenvoudig en met plezier bij je shoppen. Een WordPress webshop, voorzien van WooCommerce, is modulair uit te bouwen tot een e-commerce oplossing die aansluit bij iedere wens tot online verkoop.

Het is de bedoeling dat jij geld verdient met een webshop. Daarom gaan wij met een conversie gerichte aanpak aan de slag. Dit wil zeggen dat we er alles aan doen om jouw webshop zo te ontwerpen dat de bezoeker wordt gestimuleerd een aankoop te doen en optimaal wordt bediend. Het bestelproces speelt een essentiële rol in je webshop.