Naar de inhoud springen

WordPress Vs Magento

Hierom raden we aan om een caching plugin te installeren. Er zijn verschillende varianten die allemaal verschillende opties bieden, wij zijn van mening dat de W3 Total Cache plugin het meest uitgebreid is. Het installeren van een caching plugin is een goede stap richting een snellere webshop, maar dit is nog lang niet alles.

Ben je handig met WordPress en wil je graag een eenvoudige webshop opzetten? Daarbij geldt dat Magento 2 nog een stuk meer scalable is dan Magento 1. Het is relatief eenvoudig om bijvoorbeeld het aantal stores, producten of modules te vergroten. Daardoor zijn er een paar grote verschillen tussen 1 en 2 die associated zijn voor webwinkeleigenaren. De interface van de backend van een Magento 2 webshop is wat makkelijker en intuïtiever in het gebruik. Magento 2 heeft total een betere effectivity dan Magento 1. Dit komt onder andere door de full web page cache en omdat de code en database lichter zijn.

Ook kun je op archiefpagina’s gebruik maken van filters. Dit werkt alleen als je pagina hebt ingesteld als archiefpagina en daarvoor de archief widget hebt gebruikt. Vandaag de dag is het essentieel dat jouw webwinkel goed presteert op alle mogelijk apparaten. Wij maken daarom WooCommerce webshops die responsive zijn, waardoor ze zowel op desktops als op tablets en mobiele apparaten er goed uitzien en goed presteren. Het is mogelijk om van elk product bij te houden wat de voorraad is.

Stap 5 Three: Een Gebruiksvriendelijke WordPress Webshop Door Woocommerce Widgets

U kunt de mogelijkheden uitbreiden en de functionaliteit verbeteren tegen minimale kosten. Een koppeling tussen webshop en boekhouding kan eenvoudig of vergaand. Neem voor meer informatie even contact met ons op. Bij grotere webshops met duizenden producten is het belangrijk om aandacht te besteden aan het automatiseren van processen, zoals de import van producten.

In de meeste gevallen sta ik je binnen 24 uur te woord. In deze handleiding kies ik Mollie als payment-provider. Klik dus zoals te zien op de foto op instellen bij Mollie. Na de titel en omschrijving te hebben toegevoegd kan je foto’s en de categorie toevoegen. Dit is uiteraard wanneer je vele producten toevoegt essentieel zodat de bezoeker snel kan navigeren.

  • Op zich als je een standaard importeer bestand hebt is het niet moeilijk, maar een importbestand met meer dan 50 eigenschappen is complicated.
  • Beschik over een flexibele check-out, standaard zoekmachine-optimalisatie en kortingen.
  • Ten eerste zorgen we ervoor dat uw klanten altijd de mogelijkheid hebben om bij u te winkelen.
  • Met deze plugin kon ik bijv kiezen voor 3 artikelen naast elkaar en hoeveel ik er op 1 pagina wil.

Deze webshop heeft natuurlijk veel productcategorieën, maar door deze op te splitsen vind je makkelijker wat je zoekt. Natuurlijk is Bol.com wel enorm groot, maar ook voor kleinere webshops zijn categorieën van belang.

Kosten WordPress Webshop Laten Maken

Juist daarom is het goed om met ons – Webactueel- in zee te gaan. Wij kunnen bogen op jarenlange ervaring met het realiseren van webshops. WordPress kent voor ons geen geheimen meer en als geen ander zetten wij voor jou de gedroomde on-line winkel neer. Bovendien weet je zeker dat je een unieke webshop tot je beschikking krijgt, need standaard komt in ons woordenboek niet voor. Technisch gezien komt er bij het bouwen van een webshop veel meer kijken als bij het bouwen van een website. Daarnaast is het afhankelijk van het aantal producten en hoe je deze exact wilt indelen.

Om de gidsen te downloaden hoeft iemand alleen zijn naam en e-mailadres in te vullen. Vervolgens sturen we om de paar dagen mails met handige suggestions WordPress hosting over gerelateerde onderwerpen.

Als ondernemer wil je jouw bedrijf zien groeien. Met onze ervaring in online advertising denken wij mee en geven wij advies over jouw online strategie. Zo heb je niet alleen een mooie webshop, maar ook een plan om resultaat te boeken. Voor mij nooit meer een ander voor mijn website WordPress. Wij maken jouw nieuwe winstgevende webwinkel in WooCommerce.

Webshop Voorraadbeheer

Dat gaan we dus zeker doen in de latere stappen. De bovenstaande stappen zijn niet de lastigste stappen om een WordPress website neer te zetten, maar wel het punt waar het meeste fout gaat. In de volgende stap doen we een laatste check en dan kan de WordPress web site worden geïnstalleerd.

Wanneer je een complexer thema installeert kan je de Widgets op meer plekken dan alleen de “Footer” plaatsen. Zo kan je widgets bijvoorbeeld plaatsten in de zijbalk. De wordpress webshop mogelijkheden met de Widgets kan dus afhangen van het Thema dat je installeert. In de bonusstappen van deze handleiding leer je hoe je een ander thema installeert.