Naar de inhoud springen

WordPress Webshop Laten Maken In Woocommerce?

Lees dan eerstde 5 vragen die je moet stellen als je een webwinkel wil beginnen. In dit artikel bespreken we ook hoe je een webshop bekend kan maken en succesvol. MarketPressEcwid is een Ecommerce plugin die je in staat stelt om checkout functies toe te voegen aan je website of Facebook en Instagram storen. Deze plugin is een goede optie voor kleine online retailers die gratis een “instant site” willen, waardoor je snel kunt beginnen met online verkopen. Veiligheid is een puntje waarop je eigenlijk geen compromissen mag sluiten. Het hoeft maar één keer goed mis te gaan om het vertrouwen van je klanten te schaden. En aangezien zij voor je inkomsten zorgen is dat een risico dat je niet kunt nemen!

Dit menu is na de installatie van Woocommerce toegevoegd aan het linkermenu. Zo zal je zien dat wanneer je een plugin installeert er elke keer weer een nieuwe link in het linkermenu verschijnt.

WordPress Webshop Maken In 5 Stappen

Door uitgebreide documentatie is uitbreiden mogelijk door de grote community en ondersteuning. Wat er ook gebeurt met je webshop, SWUP staat altijd klaar om je weer voorruit te helpen. Door middel van cache en andere technieken kunnen wij jouw webshop supersnel laten laden. Een WordPress website kun je altijd uitbreiden tot webshop. Een webshop met 300 producten is uiteraard sneller af dan een webshop met 6000 producten.

Je kunt in enkele simpele stappen afrekenen en je hoeft alleen de noodzakelijk gegevens in te vullen wat natuurlijk uitstekend is voor de conversie op je webwinkel. Het Engelse webdesign bureau Jigowatt kwam een aantal jaar geleden met het eenvoudige Jigoshop dat voor kleine en middelgrote webwinkels gebruikt kan worden.

Wij adviseren en ondersteunen je graag bij het ontwerp, de juiste toepassing van eventuele extra plug-ins en betaalmogelijkheden voor je online-shop. WooCommerce is gebouwd om naadloos te integreren met WordPress, waardoor het een logische keuze is voor duizenden on-line WordPress hosting winkeliers.

Als je een webshop op wilt richten waar mensen alleen fysiek iets af kunnen halen dan kun je deze optie overslaan. De meeste webshops zijn er echter op ingericht om producten te versturen. De web site van Huisman Leiden was al lange tijd aan vernieuwing toe. De oude web site was niet responsive, en er werden geen producten op getoond.

Zoals het plaatje hieronder aangeeft is het product op voorrad, maar wanneer je op het vinkje klikt achter Voorraad beheren? Kan je zelf instellen hoeveel de productvoorraad is. Elke keer als er dan een product gekocht wordt zal deze automatisch in mindering worden gebracht. Ook stel je hier wat de verzendkosten zijn, of dat de verzending boven een bepaald bedrag of naar een bepaald land gratis is of juist meer kost. Vervolgens krijg je een nieuwe tab bij je WooCommerce instellingen metBelastingwanneer je hier op klikt kan je beginnen met het instellen van jouw belastingregels.

  • Ik ben super tevreden en raad iedere ondernemer aan samen te werken met Your Concept!
  • Dankzij onze ervaring op het gebied van online marketing kunnen wij jou een complete webshop aanbieden.
  • Test onze producten gratis, zonder verplichtingen.
  • Twitter profiel pagina, er staat een link naar uw website.
  • Zoek hiervoor op “WooCommerce” en klik op installeren en daarna activeren.

Een prime product, super dienstverlening en snelle service. Hier bepaal je de methode waarop ze kunnen worden gedownload en andere voorwaarden voor digitale producten. Je maakt hier een notitie aan die op de hele webshop zichtbaar kan worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn de vermelding van een vakantieperiode , bepaalde opkomende events of andere belangrijke mededelingen. Je zal natuurlijk zelf moeten bepalen welke meldingen belangrijk zijn voor jouw webshop. Bij de verkoop van enkel digitale producten valt hier niet veel te zien, enkel hoe goed je verkopen draaien en wie welke producten bij je aanschaft. Je kan hieronder de standing van alle bestellingen zien die er op jouw webshop plaatsvinden.

Je kunt supersnelle internet hosting hebben, maar als je thema slecht gecodeerd is zul je hier nooit optimaal gebruik van kunnen maken. Lees daarom altijd de evaluations van een thema, en bekijk hoeveel supportvragen er gedaan zijn en hoe snel hierop gereageerd is door de makers. Hier leest je vijf suggestions voor het kiezen van een thema. In de video laat ik zien hoe je verschillende pagina’s aanmaakt, waaronder home, weblog, over ons, shop, contact en de winkelmand pagina.

De verzendkosten van uw webshop kunnen op allerlei manieren worden ingericht. Of het nu gaat om gratis verzenden boven een bepaald bedrag, vaste verzendkosten per categorie of land, alles kan geregeld worden binnen Woocommerce. Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software wordpress webshop program. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en information van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software program vindt die bij je past. Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met on-line tools en software program slimmer, sneller en flexibeler zijn.

Daarmee kun je concurrenten te snel af zijn en prijzen optimaliseren aan de hand van jouw prijsstrategie. WooCommerce is een uitgebreid en prettig platform. Het werkt intuïtief, zowel om een webshop te runnen of om als consument aankopen te doen. WooCommerce is niet een e-commerce platform, maar een plugin voor WordPress. Dat betekent dat het flexibel is en je kunt het volledig customizen.

Medusa heeft daarvoor een selectie van templates gemaakt van webshops binnen WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Met de WooCommerce Brands plugin creëer je gemakkelijk en snel merken en merkcategorieën voor jouw webshop. Hierdoor is het mogelijk om merken overzichtelijk WordPress te rangschikken, toe te voegen aan een widget en te koppelen aan je producten. Op deze manier is het gemakkelijk voor je klanten om merken terug te vinden en hierop te filteren. Ideaal dus als je jouw WooCommerce Webshop strak en professioneel wil laten overkomen.

Door gebruik te maken van various shortcodes kan je dus je eigen WordPress webshop helemaal naar jouw eigen smaak inrichten. Op diverse web sites zal je terugkerende elementen zien, zoals een telefoonnummer, adres of e-mailadres. Natuurlijk komt hierbij kijken dat als je het desbetreffende factor op één plek op je web site aanpast, je dit ook op alle andere plekken moet doen. Om jezelf hierbij een hoop tijd te besparen maak je tijdens het inrichten van je eigen WordPress web site gebruik van shortcodes. We zijn aangekomen bij de enerlaatste categorie van de verschillende plugins op onze webshop. Hieronder vind je de plugin die we gebruiken voor ons chat op onze webshop. Vervolgens konden consumenten zich dan inschrijven op een van deze ebooks.

Prima dat jij voorstander bent van opencart, niets mis mee. Maar het is geen feitelijk beter keuze voor een webwinkel dan een andere. Dat zijn de andere natuurlijk ook niet t.o.v. opencart. Ook maatwerk kan hier een goede oplossing bieden geheel afhankelijk van de wensen van de klant.

Het is trouwens niet aan te raden op de URL te veranderen van pagina’s die al heel lang bestaan en al goed geïndexeerd zijn door Google. Pagina’s kan je aanpassen door op ‘Pagina’s’ te klikken en het menu en daarna bij elke pagina op ‘Bewerken’.