Naar de inhoud springen

WordPress Webshop Laten Maken?

Stap 5 1: Producten Aanmaken In Jouw WordPress Webshop

Betalende thema’s kan je natuurlijk ook updaten, maar dat is toch iets omslachtiger. Gratis thema’s website maken zijn vaak iets eenvoudiger. Betalende thema’s bevatten meestal meer functionaliteiten.

Al zijn er wel enkele verschillen: Een free of charge thema dat je installeert through WordPress, kan je ook gemakkelijk updaten.

Daarom is het belangrijk dat je ook andere betaalmogelijkheden WordPress hosting aanbiedt. Zelf vind ik Mollie een goede keuze.

Dat geeft een pak meer mogelijkheden maar maakt het ook iets ingewikkelder. Bij de meeste betalende thema’s kan je ook demo-content material installeren, wat toch een enorm voordeel is. Je kan WooCommerce heel eenvoudig installeren binnen WordPress: Je krijgt nu een overzicht te zien van populaire plugins die je gratis woocommerce kan installeren.

  • Ik heb namelijk een membersite en wil members toegang tot de site geven als ze daarvoor betalen.
  • Is dit ook mogelijk voor members?
  • 2,49 dan wordt het automatisch op 2,00 gezet.
  • Heb er gelijk even een bericht over geschreven, need we krijgen deze vraag bijna dagelijks:
  • Daar heb ik wel IDEAL voor nodig.

De Meeste Bekende WordPress Webshop Plugin: Woocommerce

Rechts bovenaan, in hetzoekvenster, vul je “WooCommerce” in: Vergeet nadien ook niet op de knop “Voer de updater uit” te klikken! Out-of-the box biedt WooCommerce maar een paar betalingsmogelijkheden aan . De kans is groot dat je ook wil dat je klanten je met Bancontact en Visa kunnen betalen. Ookal is PayPal ondertussen al vrij bekend, niet iedereen heeft een PayPal-account en wil die aanmaken.