Naar de inhoud springen

WordPress Webshop Maken? Maak In 6 Stappen Jouw WordPress Webshop »

Na de setup kan je kiezen welke betaalmogelijkheden je aan je klanten wil bieden. Voor het gebruik van Mollie betaal je per transactie tussen de €0,10 en €1,00. Dit is één van de meest makkelijke manieren om je online betalingen te regelen.

Via deze webshop kun je zowel fysieke als digitale producten gaan verkopen. Naast een professionele webshop heb je ook een domeinnaam, hosting en onderhoud voor je webshop nodig. Daarmee zorg je ervoor dat de store wordpress website on-line kan, zichtbaar wordt én lekker blijft werken. Als je een webshop bij ons laat maken, kunnen we je hier ook mee helpen.

Er is niet veel te doen op dit eerste venster van de configuratie, anders dan op volgende te klikken. Daarbij zijn de verzendmogelijkheden zeer uitgebreid te configureren. Je kan wereldwijd verzenden, maar ook prima enkel in bepaalde landen. Verder is het ook capabel om te gaan met dropshipping, waarmee Woocommerce bij uitstek ideaal is voor webshops die op verschillende fronten willen opereren . WooCommerce is ingericht om zowel fysieke als digitale producten te verkopen. Zeker als je webshopeigenaar is het cruciaal dat je weet wat er gebeurt in jouw webshop.

De derde en laatste stap zijn aanbevelingen die je gelijk mee kunt installeren. Degene die echt handig is, is WooCommerce Admin en eventueel MailChimp. Bij Automated Taxes moet je ook gelijk Jetpack installeren. Jetpack kan namelijk je web site een stukje langzamer maken wat niet wenselijk is.

Hoe Maak Je Een Website Sneller Vindbaar In Google? Volg Deze Stappen!

Oké, laten we het design van onze webshop aanpakken. Om een plugin te installeren moet je op ‘Plugins’ klikken en daarna op ‘Nieuwe plugin’. P.S. Ga je voor elk product free of charge verzending aanbieden? Dan hoef je maar een methode toe te voegen en het bestelbedrag op zero WordPress hosting . Bij het WordPress hostingpakket van xel is het installeren van WordPress een eitje. WordPress wordt namelijk automatisch geïnstalleerd. Je krijgt automatisch een mailtje wanneer je in kan loggen op jouw WordPress web site .

En uiteraard moet je ervoor zorgen dat alle informatie aanwezig is. Denk hierbij wordpress website aan informatie over bezorging, retourneren, klachten en algemene voorwaarden.

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een demo. We laten je graag meer zien over het systeem en de mogelijkheden voor jouw shop.

Je kunt WooCommerce op verschillende manieren implementeren. [newline]Ik heb je nu laten zien dat je gemakkelijk een marketingplan kunt uitstippelen, voordat je een webshop on-line zet. Je ziet ook andere relevante zoektermen waar op wordt gezocht.

Vraag Een Offerte Aan Voor Jouw Nieuwe Website!

Je zocht wellicht op woocomerce, woocommerce, wcommerce. Mocht je hulp nodig hebben, dan kun je altijd het formulier hieronder invullen. Zoals je zult begrijpen is dit nogal een vage methode. Als iemand namelijk in aanmerking komt voor gratis verzenden zou dit logischerwijze de enige optie moeten zijn. Voor pakketverzendingen binnen Nederland betaal je bij PostNL tot 10KG namelijk hetzelfde bedrag. Na het aanmaken van de verzendklasse kun je deze aan een of meerdere producten koppelen.

  • Tijdens dit gesprek leg jij al je wensen en ideeën op tafel en geven wij op foundation van onze ervaring en kennis aan hoe wij jouw ideale webshop zien.
  • Je kunt WooCommerce op verschillende manieren implementeren. [newline]Ik heb je nu laten zien dat je gemakkelijk een marketingplan kunt uitstippelen, voordat je een webshop on-line zet.
  • Hou dus rekening met flexibiliteit, snelheid en de mogelijkheid tot uitbreidingen.

Met een extra koppelings-plugin voeg je een product en mollie betalingsmogelijkheid toe aan een formulier. Ook kun je GravityForms met een add-on automatisch facturen laten sturen. Ideaal dus, als je slechts weinig producten verkoopt. Deze externe plugin zorgt ervoor dat klanten gemakkelijk en heel uitgebreid kunnen zoeken naar producten op jouw web site.

Het grootste voordeel voor beginnende webwinkel ondernemers is de gebruiksvriendelijkheid van WordPress. Voor een leek is het programma zelfs snel aan te leren. Als je een beetje handig wordt met WordPress dan weet je ook snel gebruik te maken van de plugins die er zijn. Het installeren van de Jigoshop is volledig gratis maar uiteraard moet er voor sommige themes en extensies wel een kleine financiële bijdrage geleverd worden.

Veel plugins zijn door de ontwikkelaars niet direct vertaald naar het Nederlands. Hiervoor gebruiken we een plugin genaamd Loco Translate. Daarnaast kunnen de klanten ook through de Messenger Chat met je chatten op je webshop wanneer je gebruik maakt van deze functie. Zelf maken we op Emma Thee hier geen gebruik van, omdat we daarvoor een andere tool gebruiken. Bij veel van onze bestellingen worden namelijk de bijhorende blikken, maatlepels en theezakjes besteld. En wanneer de klant dit niet ziet op de webshop bestelt de klant het simpelweg gewoon ook niet.

Ik ben jouw companion in crime voor WordPress websites en on-line advertising. Voor ondernemers bouw ik BoonTheme WordPress websites – de perfecte combine tussen kant-en-klaar en maatwerk.

In een later stadia van deze handleiding gaan we ook een Cookie-melding scherm instellen met een verwijzing naar de privateness verklaring. Daarnaast is het verplicht een melding te maken naar je algemene voorwaarden met het een verwijzing naar het herroepingsrecht. In stap (4.4) krijg je extra informatie over het inloggen op je WordPress web site. In Stap (4.5) zie je het tussentijdse resultaat van de WordPress installatie. In stap (4.6) krijg je een korte toelichting over het dashboard van WordPress.

Een WordPress Webshop kunnen wij voor je instellen. Ik ben Enes, de oprichter van Levelninemarketing. Hier vind je veel creatieve spullen voor je kantoorwerkplek. Als laatste conversiemiddel kun je live chat inzetten.