Naar de inhoud springen

WordPress Webshop Maken? Maak In 6 Stappen Jouw WordPress Webshop »

Let wel op dat het artikel gaat over normale WordPress thema’s, wij moeten kijken naar eCommerce thema’s. Dit artikel te lezen over het vinden en kiezen van een goed WordPress thema.

Woocommerce is zogezegd een plugin die je installeert. Dit wordt de eerste plugin die geïnstalleerd gaat worden in deze handleiding. Ter informatie zijn er duizenden plugins met allerlei verschillende doeleneinden. In stap 10 van deze tutorial behandel ik nog eight andere interessante plugins waarmee je een webshop kunt upgraden. Helemaal nu is het online ondernemerschap razend populair. Steeds meer webshops openen de virtuele “deuren”.

Gebruiksvriendelijk En Veilig

Gezien de reacties op ons oude artikel merken we dat deze verdeling voor een hoop webshop eigenaren niet helemaal duidelijk is. Een huge tarief wat wordt gerekend bij de bestelling van een of meerdere producten. In dit artikel licht ik alle verzendopties toe en laat ik je d.m.v. een video zien hoe je stap voor stap alles op de juiste manier instelt. Het instellen van verzendkosten, verzend zones, verzendmethoden en verzendklassen blijft iets waar veel WooCommerce webshop eigenaren niet direct uitkomen. WooCommerce installeert ook een set handige widgets die je op verschillende plekken in je webwinkel WordPress bouwen kan.

We zorgen ervoor dat we elkaar begrijpen en weten wat jij van ons wordpress webshop verwacht. Wij bouwen onze webshops a.d.h.v responsive design.

Gebruikservaring En Conversie Staat Centraal

Op deze methode kan je ook een aside menu maken voor bijvoorbeeld de footer (en dan moet je bij WordPress locatie ergens ‘footer’ aanvinken). Of dat kan is weer afhankelijk van het thema dat je gebruikt.

Ik heb gewoon met zoekterm “beste internet hosting voor een webshop” gezocht en kreeg gelijk top 10 en top 5 lijsten, maar ik wil ervaringen en advies specifiek voor mij. Maar Bluehost, strato internet WordPress hosting hosting en one.com heb ik onderzocht. Ik weet niet zeker wat het beste is voor mijn finances.

  • Een eenvoudige interface geeft bezoekers meer informatie over het product en geeft de beoordeling en recensies erover weer.
  • De plugin heeft een ingebouwde e-mail template die automatisch naar klanten wordt verzonden.
  • Met die plugin kan je namelijk alles heel specifiek instellen.
  • Zo kun je bijvoorbeeld t-shirts in verschillende maten en kleuren aanbieden als productvariatie.

Nu heeft jamin dit ook al online staan in een iets andere vorm, maar is er een plugin die dit aanbied. Omdat we het voor iedereen in ons team overzichtelijk willen houden hebben we ervoor gekozen om de producten te kopiëren en deze dan handmatig aan te passen.

Tijdens een eerste gesprek bespreken we jouw eisen en wensen. We praten over de strategie en het doel van de webshop.

Klik dan op doorgaan en wordt je terug gebracht naar het WordPress dashboard. In onze blog vind je artikelen rondom webhosting gerelateerde onderwerpen variërend van WordPress en SSL tot Facebook en Analytics.

Daarom voeren we wekelijks optimalisaties door voor Clean Nutrition. Voordat wij beginnen met een project vindt er eerst een free of charge en vrijblijvend consumption plaats.

Het blauwe gedeelte komt naast het product te staan. Het gele gedeelte komt onderaan het product komt te staan. Verkoop je producten met een lager belastingtarief? Dan kan je later bij ‘belasting-instellingen’ het tarief aanpassen. Dus bij het afrekenen krijgt de klant pas de prijs te zien met btw, dit wordt dan 36,30. Als je bijvoorbeeld 30 euro invult bij de kosten van een product.