Naar de inhoud springen

WordPress Webshop Met Woocommerce

Daarna ga ik drie eigen voorbeeld blogartikelen publiceren. De footer en de sidebar kan je aanpassen bij ‘Widgets’. En die kan je vinden onder het kopje ‘Weergave’. Klik onderaan bij ‘menu instellingen’ op ‘Hoofdmenu’ (of iets in de trant van ‘Primary Navigation). Zo kan je ‘Your Name’ veranderen in ‘Jouw naam’ of gewoon ‘naam’. Bij de contactpagina zal ik in de Page Builder een Google Maps feature. Die kon ik met wat moeite werkend krijgen, maar ik heb gekozen om het component te verwijderen .

Daarom gaan we de overbodige pagina’s verwijderen. Klik op WooCommerce om de plugin te installeren. Ga dan naar Geïnstalleerde Plugins, waar WooCommerce inmiddels in de lijst staat. Kies dan voor de optie Activeren om de plugin te kunnen gebruiken. Doe dat gerust als je vastloopt, want zelfs doorgewinterde gebruikers lopen nog weleens ergens tegenaan. WooCommerce maakt het mogelijk om een webwinkel te bouwen met het WordPress content material administration systeem . Naar schatting wordt ± 43% van alle web sites ter wereld hierin ontwikkeld.

Hiermee autoriseer je de koppeling transacties naar jullie Exact Online administratie te schrijven en informatie te lezen. De consumer key en consumer WordPress hosting secret worden gegenereerd en getoond. Je hebt ze nodig voor de installatie en ze zijn later niet meer in te zien.

Maar deze plugin kan je ook gebruiken voor het aanmaken van productlijsten voor Google Ads Shopping campagnes. Exporteer alle of een selectie van producten die je graag wil adverteren through Google Shopping. De free of charge versie van de plugin WooCommerce Extended Coupon Features is zeker de eerste plugin die je voor het aanmaken van een kortingsbon moet proberen. Naast een aantal extra voorwaarden voor een kortingsbon heeft deze plugin een belangrijke functie. Je maakt nog steeds een kortingsbon aan, maar deze wordt door de plugin vanzelf toegepast.

De plugin is dus een improve voor de bestaande kortingsbonnen functie van WooCommerce. Naast de bovenstaande plugins heb je ook een functie nodig voor verzending en track & trace. Welke plugins je hier het beste kan gebruiken, is natuurlijk afhankelijk van je vervoerder. Zonder een goede zoekfunctie kunnen klanten je producten misschien maar moeilijk vinden. Eerder noemden wij FacetWP al als dé oplossing voor een betere filterfunctie in WooCommerce. Maar ook de zoekfunctie in WordPress heeft een replace nodig.

Themes & Plugins

Denk aan PayPal, CreditCard en natuurlijk het Nederlandse iDeal. Het koppelen daarvan ik echter wel een technischer klusje, maar daar helpen wij uiteraard graag bij. Met WordPress is dus heel veel mogelijk voor je webshop. Ken jij de plugin van WooCommerce zelf al om al je producten uit je webshop te publiceren op Facebook en Instagram?

  • Betaalde premie-extensies omvatten ondersteuning en updates.
  • De BTW codes worden getoond afhankelijk van de contract instellingen.
  • Zo is betalen per creditcard hier bijvoorbeeld ook mogelijk.
  • Om uw on-line webshop op internet te publiceren, hebt u web hosting nodig.

Bij Mollie betaal je maar zero,25 per betaling en bij Stripe betaal je 25 cent en 1.4% van de gross sales. Verkoop je producten met een lager belastingtarief? Dan kan je later bij ‘belasting-instellingen’ het tarief aanpassen. Wanneer je verkoopt aan particulieren dan zie je dat bijna iedereen kiest voor inclusief btw. Bij het verkopen aan bedrijven verschilt het, omdat bedrijven btw terug kunnen vragen.

In 2017 draaide 28% van alle webwinkels wereldwijd op WordPress met WooCommerce. Omdat iedere situatie anders is, vereist ieder project een individuele aanpak. De mogelijkheid bestaat bij beide platformen om je webshop te koppelen aan je account in Google Merchant Center.

Wanneer jouw webshop razendsnel groeit staat helemaal niets deze groei in de weg. Dit komt omdat er op een WordPress-omgeving altijd doorontwikkeld kan worden. Dit kan via de instellingen of by way of hulp van de assist afdeling. Daarnaast helpen wij ondernemers met het bouwen van hun eigen web site en webshop. Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste cursussen through onze Academy. Persoonlijk zal ik het product niet verbergen op je webshop wanneer deze uitverkocht is. Google heeft namelijk al je producten geïndexeerd en je bezoekers komen dan waarschijnlijk op een 404 pagina wanneer je deze optie aanduid.

Met de ‘WooCommerce PrePurchase’ plugin kun je producten als het ware als pre-order aanbieden. Een pre-order houdt in dat je het product nog niet op voorraad hebt, maar wel al te koop kunt aanbieden. Bijvoorbeeld als je een nieuw product toevoegt aan je assortiment, maar nog niet weet in welke aantallen je je voorraad gaat inkopen. Dan kan deze plugin meteen een interessant onderzoeksmodel zijn. Een nieuw account aanmaken bij een Payment Service Provider duurt meestal 1 of two dagen.

Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan. Niet elke standaard WordPress theme is geschikt voor een WooCommerce website. Via Themeforest kun je veel premium WooCommerce themes vinden die compatibel zijn.

Je kunt verschillende BTW-tarieven hanteren, leveren in eigen en buitenland, producten categoriseren en klanten een aparte factuur en afleveradres laten toevoegen. Dit is nog maar een kleine impressie van alle mogelijkheden die WooCommerce je kan bieden, want website maken die gaan heel ver. WordPress is een handig en populair systeem om web sites mee te bouwen.

Met WooCommerce krijg je een enorm uitgebreide analyse van je webshop die worden weergegeven in een duidelijk dashboard. Je kan gemakkelijk de gewenste inzichten inzien zoals producten, inkomsten, bestellingen en eventueel kortingsbonnen.

Bewerkingen zoals ADD, UPDATE, GET en DELETE worden ondersteund voor een verscheidenheid aan bedrijfsobjecten, zoals relaties, artikelen en orders. De mogelijkheid om productomschrijvingen in meerdere talen toe te voegen. Wist u dat u tot wel twee derde tijdwinst kunt halen via onze geautomatiseerde King – WooCommerce koppeling? Lees deze klantcase voor het verhaal van een van onze klanten. Mocht dit niet zo zijn, dan dien je dit te wijzigen naar ‘Euro’s’.