Naar de inhoud springen

WordPress Webshop Met Woocommerce

Stap three three: Eén Testproduct Toevoegen Aan Jouw WordPress Webshop

Voor de aanlevering van productfoto’s ben je zelf verantwoordelijk. Wil je productfoto’s laten maken? Dan verwijzen we je graag door naar één van de bedrijfsfotografen waar we mee werken. Zijn er maandelijkse kosten? Elke webshop heeft internet hosting en onderhoud nodig om goed te blijven functioneren en mee te groeien met jouw bedrijf.

Hoe kom ik aan beeldmateriaal voor mijn webshop? Wij hebben abonnementen op twee stockfotodiensten. Als je een webshop bij ons afneemt mag je hier gratis gebruik van maken bij de bouw van je webshop.

Formidable Forms (gratis)

  • is het hoogste niveau,

    komt daarna en zo gaat het verder.

  • In het voorbeeld hierboven is blijkbaar van een hele alinea een kop gemaakt, dit is niet de bedoeling.
  • Je hebt verschillende niveaus van headers.

Hoe goed je gevonden gaat worden hangt vooral af van de markt van vraag en aanbod. Wij bouwen elke webshop, maar we raden je wel aan om eerst goed onderzoek te doen naar de on-line woocommerce vraag. Wij kunnen daarin adviseren en ook onderzoek doen naar zoekvolumes! Kan ik na oplevering zelf aan de slag?

Omdat webshops doorgans wat meer werk kosten dan een normale website gaan we dit in overleg met jou doen. Wordt mijn webshop gevonden in google? We zorgen altijd dat je webshop is verbonden met Google via WordPress website Analytics en Search Console en helpen je ook aan een Google bedrijfspagina .

zijn jullie webshops geschikt voor mobiel? Wij gaan altijd uit van het ‘mobile first’ principe.

Na die workshop kan je ons nog een maand lang vragen stellen over de werking. Hierna ben je zeker klaar om de wereld te veroveren! Wat kan ik na oplevering doen om te gaan verkopen? Ben je op zoek naar een professionele webshop om de wereld te veroveren? Maak dan eerst een vrijblijvende afspraak bij ons om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

We kopen dus geen kant- en klare templates, maar maken een uniek ontwerp dat previous bij jouw bedrijf en doelstellingen. WordPress hosting Of je nu op zoek bent naar een hobbywinkeltje of een enorme conversietijger, wij maken het voor je!

WordPress Webshop; Waar Moet Je Rekening Mee Houden?

Dit omdat zeker meer dan de helft van je bezoekers alleen nog op je webshop komt through een mobiel apparaat. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je store op alle apparaten goed werkt. Krijg ik een veilige webshop? Als wij je webshop hosten en onderhouden dan zorgen we ervoor dat jouw shop altijd veilig is.

Dit is bij ons altijd optioneel, maar we raden je aan om hier goed over na te denken. Onze verantwoordelijk vervalt zonder internet hosting en onderhoud bij oplevering van de webshop. Krijg ik een maatwerk webshop? Wij maken elke website op maat in WordPress.