Naar de inhoud springen

WordPress Webshop Nodig En Zoek Je Een Woocommerce Specialist?

De overbodige pagina’s kunnen in de Prullenbak; onder elke pagina staat daarvoor een klikbare optie. Als je later toch minder tevreden bent met je keuze, kan je weggegooide pagina’s weer terughalen uit de Prullenbak.

Voor de meeste bekende online tools zijn koppelingen beschikbaar met WordPress en WooCommerce. Zo kun je through de meeste fee providers allerlei betaalmethoden toevoegen aan je webshop. Maar ook andere bekende partijen, zoals MailChimp of PostNL, bieden een handige koppeling aan met jouw WordPress webshop. Webconstructions heeft voor vele klanten webshops en betaalkoppelingen aangelegd.

Bijvoorbeeld in een sidebar of in de footer, of op een willekeurige pagina met ruimte voor widgets. In de plugin moet je de live API invullen die je in je account kunt vinden, nadat je betaalmethoden en gegevens door Mollie zijn goedgekeurd. Het zal geen verassing zijn dat een WordPress website wordpress webshop meer tijd vergt en dus ook relatief duurder is. Dagelijks werken miljoenen mensen aan de nieuwste plugins en updtes.

Unieke Webshop

Cursisten waarderen depersoonlijke begeleiding, kleinschaligheid en nazorg. Met Mollie stel je gemakkelijk betaalopties in zoals Ideal, Paypal en Creditcard. We maken hiervoor een testaccount aan bij Mollie en leggen uit hoe het dashboard van Mollie werkt. “Verrast over de persoonlijke begeleiding van beide heren tijdens een samengestelde cursus WordPress/SEO/SEA. Flexibel verdeeld over een aantal dagdelen in de maand waardoor je tussentijds de stof kunt toepassen.

Wij geven u een complete uitleg over het gebruik van uw webshop. Uiteraard staan wij voor u klaar wanneer de opdracht gerealiseerd is voor hulp, onderhoud of uitbreidingen van uw webshop. Indien je gebruik maakt van onze onderhoudsservice zullen wij je webshop veilig, snel en up-to-date houden. Door een factuurmodule te integreren in de webshop kunnen facturen voor de orders automatisch gemaakt worden. Zodra een bestelling is geaccordeerd, verstuurd het systeem automatisch de factuur per e-mail. Het is flexibel en aanpasbaar en kan met je meegroeien naarmate jouw bedrijf groeit. Als Woocommerce specialist kunnen we je helpen om de webshop zo in te richten dat deze kan meegroeien met je uiteindelijke doelstellingen.

one hundred.000+ tevreden klanten gingen je voor en beoordelen ons met 5 van 5 sterren. Hier kun je aangeven WordPress hosting welke eigenschappen bij een product weergeven moeten worden, deze gegevens kun je ook helemaal naar eigen wensen inrichten.

  • Dit kun je bijvoorbeeld doen via de Yoast-plugin.
  • Mollie koppelen aan je webshop is een fluitje van een cent.
  • Als dienst bied ik maatwerk voor WooCommerce webshops.
  • Een afspraak maken voor een gesprek is zo gedaan.

En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt. Omdat een WordPress webshop is opgebouwd uit verschillende bouwstenen in de vorm van plug-ins, is de kans groot dat er na een update problemen ontstaan. De verschillende onderdelen kunnen dan niet langer goed met elkaar communiceren en je webshop werkt niet meer goed. Afgezien van een duidelijk plan zijn een aantal dingen essentieel om jouw WordPress webshop te bouwen. Hieronder zetten we voor je op een rij wat je nodig hebt om jouw webshop te maken.

WordPress wordt veelal gebruikt voor websites en webshops. Beide zijn een prima keuze voor een webshop maar alleen WordPress is interessant voor een standaard web site. Het voordeel van deze twee giganten is eigenlijk dat u altijd de keuze heeft voor plug-ins. Deze plug-ins maken u het leven een stuk eenvoudiger omdat deze twee u vrij eenvoudig kunnen helpen met bepaalde eisen. Zo scheelt dit ons veel codeerwerk en scheelt dit natuurlijk ook in de totale kosten. Bij Thab Design krijgt u een Woocommerce webshop die vertrouwen uitstraalt. Een snelle en veilige webshop is van belang om uw klanten gemakkelijk door het bestelproces heen te laten wandelen.

Voeg naar wens ook een foto toe door daar verder te klikken. Naast berichten kan je in WordPress pagina’s aanmaken. Net zoals bij berichten wijzigen we snel de voorbeeldpagina om er gewend mee te raken. Als check heb ik ook een tweede bericht aangemaakt, dit kan jezelf ook doen. In de rest van de tutorial zal ik niet dieper op berichten in gaan. Omdat het WordPress bestand is ingepakt (zip-bestand), gaan wij die nu uitpakken. Een SSL-certificaat is het slotje en/of groene balkje in je adresbalk.

Bij ons begint elke web site met een kopje koffie, zodat we al jouw wensen duidelijk kunnen doornemen. Daarnaast ondervinden we dan gelijk of wij een geschikte partner voor jouw web site of webshop zijn.

Het ingepakte WordPress bestand staat nu op je server, maar er is nog niks gebeurd. Ga naar de volgende stappen om WordPress te laten werken. Je zit nu dus op de harde schijf van jouw aangeschafte webhosting. De public_html folder bevat nu een paar bestanden.

Deze betaalmethode zit echter niet inbegrepen bij WooCommerce. De meest praktische manier om iDeal betalingen te accepteren is through Mollie, een van de populairste betaalsystemen van Nederland. Wij gebruiken hen zelf ook voor onder anderen Start24. Ze worden geroemd om hun geweldige performance WordPress en fantastische 24/7 klantenservice. Monkey Vision heeft ons zeer goed geholpen met het ontwikkelen van onze site!