Naar de inhoud springen

WordPress Website Maken In 5 Stappen!

Inhoud Van Deze WordPress Handleiding

Hoe vraag ik de verhuistoken op? Hoe stel ik een anonieme domein houder in? Hoe replace ik de verhuistoken van een WordPress hosting domein? Wat zijn de verschillende statuscodes die domeinnamen kunnen hebben? Hoe stel ik een Minecraft Play domein in?

  • Lees hoe je een pagina kan optimaliseren voor Google.
  • Lees dan hier hoe je met een plugin alle gekochte thema’s in WordPress kan updaten.
  • Professionele blogger worden?
  • Lees hier hoe je de WordPress SEO plugin van Yoast kan instellen.

Hoe selecteer ik de gewenste nameservers of domeinhouder gegevens bij het bestellen? Welke bijzonderheden wordpress webshop moet ik op letten bij domeinnamen ? Wat betekent een Transfer Lock op mijn domein?

Je Website Niet Optimaliseren Voor Zoekmachines (search Engine Optimization)

Domein verhuizing aangevraagd, hoe nu verder? Hoe bestel je een domeinnaam? Hoe host ik een domein van een andere provider bij Vimexx? Hoe koppel ik mijn domein aan WIX en mail aan Vimexx?

Wat houd de melding “name not resolved” precies in? Wat houdt het berichtensysteem in DirectAdmin in? Hoe kan ik geld uit mijn on-line website maken portemonnee terugstorten? Hoe kan ik een domeinnaam opzeggen? Hoe schakel ik wildcard DNS in voor mijn domeinnaam?

Kan ik mijn hosting pakket ook downgraden? Hoe verhuis ik mijn web site naar Vimexx toe? Hoe download ik mijn bestelling of factuur als PDF?

Subdomein als volwaardig domein toevoegen Welke domeinnamen zijn in het beheer van ICANN?