Naar de inhoud springen

Zelf Een WordPress Webshop Maken De Gratis Handleiding

Het kan handig zijn voor klanten of couriers om de afmetingen of het gewicht van een product te kunnen zien. Deze plugin maakt het gemakkelijk voor iedereen om zijn mailtjes aan te passen. Een domeinnaam draaien bij je hostingprovider is een optie maar geen must. Het kan in sommige gevallen makkelijker zijn om bepaalde problemen op te lossen of om bijvoorbeeld mailaccounts aan je webshop te koppelen. Dat voorkomt het bekende “van-het-kastje-naar-de-muur” verhaal. Bekijk voor onze kosten de pagina web site WordPress hosting laten maken. Schrijf je voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis de Website & web optimization Checklist.

We ontwikkelen zelf daarom uitsluitend webshops in Magento 2. Heb je in WordPress een landingspagina gebouwd waarop je verkeer vanuit social media, e-mail campagnes en Google Adwords laat landen? Als je op zoek gaat naar een simpele webshop plugin voor WordPress zul je al snel uitkomen bij WooCommerce. Dit is de meest bekende en meest gebruikte webshop plugin voor WordPress.

  • Een eigen store, een plek onder de zon… En het liefst ook een stroom van bestellingen.
  • Na de training ga je aan de slag met je nieuwe kennis en vaardigheden.
  • Met elk van de bovengenoemde thema’s kun je zelf gemakkelijk je webshop in elkaar zetten.

Het is een beveiliging vereist om bijvoorbeeld betalingen te accepteren in de WordPress webshop. In dit scherm van de internet hosting zie je dat je verschillende zaken kan instellen. Je kan hier het wachtwoord bijvoorbeeld wijzigen van je internet hosting . En commerciële webshop software biedt te weinig vrijheid of heeft te weinig keuze uit templates. Het laten maken van een webshop is enorm prijzig .

Bovenstaande was meer strategisch, laten we nu concreter kijken welke tools je nodig gaat hebben om dit te realiseren. Daarnaast zijn er ook een aantal quick wins die je relatief makkelijk kunt doorvoeren, denk maar eens aan het aanbieden van upsells (zie #3 hieronder).

Toch zal je waarschijnlijk het een en ander willen aanpassen. woocommerce Je wilt waarschijnlijk iDeal betalingen accepteren.

De volledige uitleg van Search Console komt wellicht later in een aparte handleiding of educational. Ik had als doel deze tutorial kort te houden, maar nu ik bij stap 10 ben kan ik naar mijn gevoel tot stap 1.000 doorschrijven.

Een WordPress Webshop Wat Heb Ik Nodig?

Allereerst begin je met de titel en de beschrijving van het product. Het is belangrijk om te weten dat de beschrijving niet rechts naast het product staat, maar in het onderste tabblad ‘Beschrijving’, onder het product.

Daarnaast bouw ik ook online leeromgevingen voor mijn klanten. WooCommerce is een plugin die WordPress omtovert tot webshop. Met de Mollie plugin kun je iDeal, PayPal, CreditCard en andere betaalmogelijkheden toevoegen aan je webshop. Productbeoordelingen op je site zorgen voor sociaal bewijs, meer interactie en vertrouwen in je webshop. Benut daarom de kracht van productbeoordelingen. All in One search engine WordPress optimization biedt soortgelijke mogelijkheden, maar ziet er net even anders uit. Het maakt dan ook niet zoveel uit welke plugin je gebruikt.

Meer Weten Over De Mogelijkheden Van Een WordPress Webshop?

Zodra je betalende klanten hebt, kun je onder ‘Bestellingen’ alle klantenbestellingen beheren en bewerken. Verschillende aanbieders bieden thema’s aan die speciaal zijn ontworpen voor een webshop met WordPress. Sommige thema’s sluiten zelfs naadloos aan op specifieke plugins. WordPress internet hosting In een handomdraai je eigen, veilige WordPress site.

Via ‘aangepaste links’ kan je de url van de categorie toevoegen en de categorie in het menu plaatsen. Vul bij ‘Link tekst’ vervolgens ‘Home’ in en klik op ‘aan menu toevoegen’. Klik bij ‘Menu instellingen’ op ‘hoofdmenu’ en klik op ‘menu opslaan’.

Ook moeten we nog even in de customizer naar de WooCommerce instellingen kijken. Hiervan uit kunnen we de styling rondom de productpagina’s aanpassen. Ook kunnen we hier dingen veranderen aan de winkelmand, of aan de afrekenpagina. Hieronder zie je een voorbeeld van dingen die we kunnen aanpassen aan de store. Het aanmaken van menu’s vind ik ook bij de basisinstellingen horen.

In mijn webshop werk ik alleen met eenvoudige producten. Variabele producten hebben further mogelijkheden, je kunt hierbij denken aan hetzelfde t-shirt in verschillende kleuren of in verschillende maten. Indien je een on-line kledingwinkel begint, zul je geheid in aanraking komen met variabele producten.

Betaalprovider Voor Je Webshop

Je kan voor elk product natuurlijk een hele nieuwe pagina maken. Nou zal je niet al deze pagina’s gaan gebruiken voor je webshop met WordPress.

Je zou betalingen through PayPal kunnen laten lopen, maar PayPal is niet enorm bekend in Nederland. Daarna starten we met het kiezen van een hostingpakketen hetvastleggen van een domeinnaam. Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan.