Naar de inhoud springen

Zo Bouw Je Een Nieuwe WordPress Website, Binnen Een Uur

Met het direct implementeren van de juiste systemen bespaar je jezelf een hoop tijd én handmatig werk wanneer je webpagina eenmaal up en working is. Met een koppeling tussen jouw website en je softwaresysteem zorg je dat het verwerken van gegevens automatisch gaat, zodat jij tijd hebt voor andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen met bijvoorbeeld boekhoudsysteem Exact Online of online betalingssysteem Mollie. Nadat je de keuze voor de lay-out hebt gemaakt, gaan wij aan de slag. We installeren WordPres, het theme, de plugins en we plaatsen jouw brand. Als je een contactformulier wilt op de contactpagina, dan zorgen we daar ook voor.

Beveiliging is natuurlijk erg belangrijk bij het maken van een eigen WordPress website. Een SSL certificaat is hier de eerste belangrijke toevoeging van. Standaard maakt jouw web site namelijk gebruik van een HTTP verbinding. Dit is een niet beveiligde verbinding en dus kan de knowledge die through jouw web site en de server wordt verzonden onderschept worden. Om daadwerkelijk jouw eigen WordPress web site te kunnen maken heb je natuurlijk software program nodig. Zonder software program is het namelijk onmogelijk om makkelijk jouw eigen web site te maken. Domeinnaam die wat zegt over jouw onderneming of duidelijk maakt wat jij precies doet.

Uiteindelijk kan er in dit geval 5x op elkaar gereageerd worden. Meer maakt het vaak niet mooier, omdat thema’s er over het algemeen voor zorgen dat alle reacties per niveau net iets smaller worden. Wanneer je reacties wilt ontvangen kun je deze optie aangevinkt laten.

Verder kun je rust en vertrouwen creëren voor je bezoekers. Ben je nog aan het overwegen welke kleuren mooi zijn voor jouw website? Je kunt een web site als Coolers.co bekijken om kleurenpalet te maken voor jouw web site. Ik raad je aan om niet meer dan 3 hoofdkleuren te nemen. Wil je echter voor een bepaald menu-item een submenu maken, dan zal je de subitems onder het menu-item moeten plaatsen en dan ietsjes meer naar rechts. Het resultaat op de website zal er als volgt uitzien.

Ontwerp Suggestions Website: Zelf Je WordPress Website Ontwerpen

Dit is natuurlijk erg makkelijk, maar toch heeft het ook een nadeel. Veel mensen weten namelijk niet hoe ze de volgende keer op hun website moeten inloggen. Deze plugin zorgt ervoor dat je je web site makkelijk in een offline modus kunt zetten. Ondertussen kun jij makkelijk verder werken aan de site. Een ander voordeel is dat er ontzettend veel goede, en vaak ook gratis, plugins beschikbaar zijn.

Je kunt WordPress Page Builder & Drag and Drop WordPress Themes gebruiken – ongeacht in welk stadium van je carrière als ontwikkelaar je je bevindt. Ontwikkeld door StudioPress, voegt Genesis Pro een robuuste set aan web site bouwtools toe aan WordPress. De Pro-versie wordt geleverd met een pop-up-builder, visuele formulier-generator, animaties en speciale effecten voor boeiende inhoud. Sla nu artikelen op in jouw leeslijst, zodat je op elk moment website maken rechtstreeks toegang hebt tot de bijdragen. Klik nu op ‘WordPress Installeren’ om de configuratie van WordPress op jouw domeinnaam af te ronden. Zodra je je domein of de TransURL bezoekt, zie je direct het installatiescherm van WordPress. Bevestig hierna de bestelling en je pakket zal binnen enkele minuten actief zijn voor het uitgekozen domein.

Ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, gaat dit over de vindbaarheid van je web site in Google of een andere zoekmachine. Die vindbaarheid vertaalt zich in een positie tussen de zoekresultaten van de zoekmachine. Dit is bij het laten maken van je WordPress web site dus van groot belang. Hoe hoger jouw website WordPress hosting in de zoekresultaten staat, hoe groter de kans dat je een bezoeker op jouw web site ontvangt. Stuur ons uw wensen, welke functionaliteiten u zoek en welke websites u mooi vindt. Wilt u een maatwerk web site of kiest u een van de schitterende wordpress thema’s waar WPW mee werkt.

Naast WordPress, zijn er ook andere softwarepakketten die je kunt gebruiken om jouw website te maken. Toch wordt aangeraden om gebruik te maken van WordPress, want WordPress is veruit het meest gebruiksvriendelijke en complete systeem ter wereld. Elk thema en pagebuilder werkt anders, maar vaak met dezelfde principes. Hieronder gaan we vrij snel een paar voorbeeldwebsites maken. Met een duidelijk stappenplan, begrijpelijk taalgebruik en further toelichting wanneer je dat nodig hebt. We hebben namelijk naast deze vrij uitgebreide handleiding 70+ mini WordPress how-to’s die dieper ingaan op specifieke WordPress wensen, plugins en problemen.

De kosten daarvan liggen zo rond de duizend euro. WordPress is internationaal zeer populair maar niet altijd de beste keuze om je web site mee te maken.

Mijn blog over design, wetenschapscommunicatie en WordPress websites. Met ideas & methods om jezelf beter te presenteren.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw organisatie. Om het laden van de CSS- en JavaScript bestanden te versnellen, kun je ze optimaliseren. Om dat handmatig te doen, heb je toch improvement abilities nodig. Gelukkig zijn er ook plugins die je kunnen helpen zoals Autoptimize en Fast Velocity Minify. Deze plugins helpen je de CSS- en JavaScript bestanden te optimaliseren, combineren en in een goede volgorde te laten.

  • Moet wel zeggen dat ik een fatsoenlijk thema heb gekocht destijds.
  • Het zou namelijk mogelijk worden om pushmeldingen in te schakelen voor web-apps.
  • En dat het resultaat – tenzij je zoiets al veel vaker hebt gedaan – waarschijnlijk niet erg professioneel zal zijn.

Wij ontwikkelen al onze web sites met WordPress. WordPress is marktleider op het gebied van CMS beheersystemen en wordt geroemd om zijn gebruiksvriendelijkheid. Een handige plugin om je website verder te optimaliseren door A/B testen uit te voeren is de Google Website Optimizer plugin. Heb je al zelf met de Newsletterplugin gewerkt? Ben benieuwd of deze in de praktijk ook goed werkt… Daan Koek heeft veelzijdige ervaring op het gebied van on-line WordPress marketing, E-commerce, SaaS software en logistics.