Naar de inhoud springen

Zo Installeer Je De Facebook Pixel In Je Woocommerce Webshop

Hierdoor is het erg belangrijk om gebruik te maken van de juiste caching. Als laatste moet je bij een webshop rekening houden met externe partijen, die door middel van bijvoorbeeld een plugin geïntegreerd worden in de web site WordPress hosting.

Jouw webwinkel verwerkt natuurlijk persoonsgegevens en moet hierdoor voldoen aan de gestelde privateness wetgeving. Bij ons krijg je dan ook een afgeschermde Managed Server voor jouw webshop. Daarnaast ondersteunen wij graag met het inzetten van de benodigde maatregelen wat betreft gegevensbescherming.

Maak bijvoorbeeld een mapping aan met de assortimenten in Exact. Laat ons weten welke velden je graag wilt mappen en wij stellen die voor je in. Heb je geen zin om de wizard te doorlopen of besteed je de installatie liever uit? Kies dan in de wizard voor het implementatiepakket. Wij inventariseren en installeren dan de gekozen koppeling. Ook kun je bij ons terecht voor vragen tijdens het testen en de livegang.

Woocommerce Postcode Checker

Voor Ideal is bovendien een betaalde plugin nodig. Voor Woocommerce is dat bijvoorbeeld Pronamic Pay een betrouwbare leverancier. Maar steeds vaker stellen IDEAL aanbieders zelf ook gratis wordpress webshop plugins beschikbaar, zoals bijvoorbeeld Sisow of Mollie.

Bij various koppelingen kun je ook jou voorraden beheren, dus wordt er wat besteld op je webshop? Dan wordt de voorraad automatisch afgeboekt in het boekhoudprogramma. Je leert hoe je om gaat met informatie-overload, keuzeparalyse en structureel stappen maken. Want de meeste thema’s, en helemaal webshops thema’s, brengen honderden extra opties met zich mee. En wanneer je het thema installeert, dan ziet jouw webshop er niet uit als het voorbeeld.

Woocommerce is een plugin van WordPress, die het mogelijk maakt om een WordPress web site om te zetten tot een webshop. Het CMS is erg gebruiksvriendelijk en kan zonder technische kennis opgezet worden.

Ten opzichte van Magento, SEOshop en andere minder bekende webshop platforms is Woocommerce duidelijk de beste vriend van de zoekmachines. Als je een webwinkel laten maken wilt, is een Woocommerce webshop dé oplossing.

Dan heb je deze functie niet nodig omdat de DHL plugin voor WooCommerce zelf deze functie heeft. Ook voor deze dienst geldt dat bovengenoemde kenmerken betrekking hebben op de PostmarkApp plugin. Lees in onze evaluate over Postmark wat deze dienst nog meer heeft te bieden. Bovengenoemde kenmerken hebben alleen maar betrekking op de LiveChat for WooCommerce plugin. De “dienst” LiveChat heeft natuurlijk veel meer functies. Dit doen we met krachtige on-line communicatie, ontwikkeld door specialisten op het gebied van marketing, creatie en techniek. Standaard beschikt het pakket over gedetailleerde rapportages voor bijvoorbeeld verkopen per product, datum, productcategorie, et cetera.

  • Je moet je gegevens exporteren uit WooCommerce voordat je deze kunt importeren in Shopify.
  • Dit omdat WooCommerce schaalbaar is en gemakkelijk uit te breiden by way of de numerous beschikbare plug-ins in de ‘WordPress store‘.
  • In principe heeft WooCommerce maar één echte functie voor kortingen.
  • Een goed vindbare WordPress webshop die hoog genoteerd staat in de zoekresultaten zal meer bezoekers trekken, en zal dus meer verkoop realiseren.
  • Voor jouw WordPress webshop heb je eerst een hostingpakket, domeinnaam en SSL-certificaat nodig.
  • Ook kan je binnen WooCommerce Virtuele en/of downloadbare producten verkopen.

Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van een automatische bankenkoppeling of Scan & Herken dan komt er vaak iets op het maandbedrag. Diverse pakketten op deze pagina bieden een gratis WooCommerce koppeling aan, denk dan bijvoorbeeld aan Silvasoft.

Voor web sites is dit een groot voordeel, maar voor webshops kan dit ook direct een groot nadeel zijn. Er kunnen namelijk flinke problemen ontstaan in het bestelproces wanneer er fouten worden gemaakt in de caching.

Met WooCommerce kun je snel een simpele webshop starten en hiermee online producten of diensten verkopen. WooCommerce is eigenlijk een ecommerce-plugin van WordPress. Wereldwijd wordt deze webshop-plugin door miljoenen ondernemers gebruikt. De gebruiksvriendelijkheid van Shopify is volgens velen beoordelingen beter dan WooCommerce. Vooral voor de beginner is het zeer eenvoudig om een webshop op te zetten. WooCommerce vergt al enige voorkennis wanneer je het platform optimaal wilt gebruiken.

Ik heb ook nog een verdieping gedaan in Woocommerce voorraadbeheer in dit artikel. Beoordelingen activeren; wil je beoordelingen mogelijk maken bij dit product. Wanneer je hebt gekozen voor “Bewerken” in productoverzichtscherm dan kun je ter plekke categorieën aanmaken en selecteren. Eventueel kun je een beschrijving toevoegen die in de hoofdpagina van dit trefwoord getoond zal worden. Vervolgens staat de cursor meteen klaar voor de volgende categorie naam met dezelfde “Hoofdcategorie”. Om snel en environment woocommerce friendly categorieën toe te voegen kun je dit het beste doen in Categorieën onder Producten.

Vlak daarna kwamen er meldingen binnen van vele WooCommerce gebruikers, die geconfronteerd werden met serieuze performance problemen. Sommige gebruikers meldden database crashes na de automatische update, anderen spraken over een enorm trage webwinkel. Bij enkele gebruikers scheen de server zelfs plat te liggen. Het leek erop dat de gebruikers met een groot aantal producten in de database het hardst getroffen werden. Bij de WooCommerce Business, Enterprise en customized zit een webshop verhuizing kosteloos inbegrepen . Daarbij zetten we letterlijk alles gerelateerd aan je bestaande webshop voor je over.

Met een SSL-certificaat worden de gegevens die de browsers van jouw bezoekers uitwisselen met jouw webshop versleuteld. De gegevens zijn daardoor onleesbaar voor derden. Je herkent een web site of webshop met SSL-certificaat door het slotje in de adresbalk en het feit dat de URL met ‘https’ in plaats van ‘http’ begint. MplusKASSA & WooCommerce is een gouden combinatie. Simpelweg omdat je leunt op een wereldwijde community. Nooit meer hoge kosten voor nieuwe features en altijd up-to-date!

Geen handmatige gegevensinvoer meer, alle bezorg- en ordergegevens worden doorgezet naar jouw webshop. Jouw webshop is altijd responsive en leveren we SEO-vriendelijk op.